Αλεξούλης: «Έκανα μόνος μου την αλλαγή με Μαλίν, μου έδωσε το πριμ ενώ έφυγα»

Metrosport Team17 Μαρτίου 2022

Για το κρίσιμο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη στο Βέλγιο μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιάννης Αλεξούλης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τη Μαλίν: «Ήταν μια περίοδος που η Μαλίν ήταν στα πάνω της. Ήταν πρόκληση για εμάς. Θυμάμαι ότι μετά το γκολ του Μπορμπόκη, είπα να κάνουμε αλλαγές για να κερδηθεί χρόνος και ο προπονητής δεν το κατάλαβε. Έβγαλα το σορτσάκι και πήγα στον επόπτη και λέω αλλαγή. Ο Μπλάζεβιτς αναρωτήθηκε τι γίνεται και ποιον να βγάλει. Και του είπα βγάλε Τουρσουνίδη. Έκανα την αλλαγή μόνος μου. Ήταν μια ιστορική νίκη για τον ΠΑΟΚ. Γινόταν χαμός στα αποδυτήρια και στο ξενοδοχείο. 

Είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα ο ΠΑΟΚ όταν είναι δεμένος. Στην επιστροφή τρέμαμε καθώς δεν καθόταν κανένας στη θέση του και είχαμε κενά αέρος. Η ευτυχία, η επιτυχία και το μεγαλείο να ζεις τέτοιες στιγμές δεν ξεχνιούνται. Θυμάμαι και το πριμ που είχε δώσει ο πρόεδρος που ήταν κοντά στα 2.400.000. Εγώ φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ, είχαμε πάρει τα 1.800.000 μέχρι τον Δεκέμβρη και είχα πει ότι δεν θέλω το υπολοιπο πριμ. Την άνοιξη με πήρε τηλέφωνο ο Φώτης και μου είπε μπήκαν ακόμη 600.000 για το πριμ από τη Μαλίν. Και μου είπε ότι ο Βουλινός ήθελε να τα δώσει σε εμένα».

Τέλος, σημείωσε: «Δεν αγαπάμε τον παίκτη με δόσεις όπως και την ομάδα. Να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται να ξεφτιλίσουν το ποδόσφαιρο»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.