Αλεξόπουλος: «ΠΑΟΚ, η μοναδική ομάδα που ανέδειξε τόσους νέους ποδοσφαιριστές»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος, με τον άμεσο συνεργάτη του Στέλιου Μαλεζά να μιλάει αναφορικά με την επιτυχία της Εθνικής Νέων να βρεθεί στο Euro under 19 με τους Μοναστηρλή, Τασιούρα Γεωργιάδη, Τσίκο, Σπυράκο, Γκούμα, Τζίμα στη βασική σύνθεση της αλλά και τους Δεληγιάννη και Σμυρλή να περνούν ως αλλαγή, δείχνοντας τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Αρχικά ανέφερε: «Αισθανόμαστε περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές αυτούς, γιατί δουλεύουμε με τα παιδιά αυτά έξι χρόνια, ειδικά με τα παιδιά της γενιάς του 2004, όπως και τη γενιά του 2005 όπου είχε κατακριθεί προηγούμενος προπονητής ο κύριος Αλεξιάδης για την κλήση τους, ωστόσο βλέπουμε ότι το ίδιο κάνει και ο κύριος Θέος και βλέπουμε ότι δικαιώνεται η επιλογή των παικτών»

Ενώ πρόσθεσε: «Ο Γκιτέρσος, ο Αδάμ, ο Ταξιάρχης, θα ήταν και αυτοί κανονικά απλά είχαν θέματα τραυματισμού ενώ ο Ταξιάρχης δυστυχώς έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα είναι έτοιμος μετά το πέρας της χρονιάς και στην έναρξη της προετοιμασίας».

Για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ: «Άμα καθίσουμε και δούμε τις μικρότερες ηλικίες της Εθνικής θα δούμε και άλλα παιδιά που υπάρχουν από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Όλα ξεκίνησαν από τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και τώρα υπάρχει και η μεγάλη στήριξη του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη που μας παρέχει ότι χρειαζόμαστε».

Για το αν αυτά τα παιδιά μπορούν να φτάσουν στην πρώτη ομάδα, σημείωσε: «Βλέποντας τον Κωνσταντέλια, τον Κουλιεράκη αλλά και τους Τσαούση και Λύρατζη να είναι στην πρώτη ομάδα και οι ίδιοι να δουλεύουν καθημερινά, έχουν τη δυνατότητα να φορέσουν τη φανέλα της πρώτης ομάδας και γιατί όχι να μην φτάσουν και στην Εθνική Ανδρών, όπου έφτασαν και ο Κουλιεράκης με τον Κωνσταντέλια όπως είχε φτάσει και ο Πέλκας».

Ενώ για τον Μαξ Σνάουτσνερ που αγωνίζεται στους νέους της Εθνικής Πολωνίας: «Ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές, αγωνίζεται στην  Κ19 και είναι γεννημένος του 2006 ενώ αγωνίζεται με ηλικίες 2003 και είμαστε η ομάδα με τα μικρότερα ηλικιακά δεδομένα από τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι μία συνειδητή επιλογή και ο καλός ο ποδοσφαιριστής θα χρειάζεται να ανεβαίνει επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.