Άλεξιτς: «Στην Σερβία όλοι γνωρίζουν τον Ηρακλή είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2022

Ο Κόστα Άλεξιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ηρακλή, λέγοντας μεταξύ άλλων πως τους «κυανόλευκους» τους γνωρίζουν όλοι στην Σερβία και ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στις θέσεις που του αρέσει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή.Στην Σερβία όλοι γνωρίζουν τον Ηρακλή και είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.Πριν έρθω συζήτησα με τον Γιώργο Κωστή που τον είχα προπονητή στην Αρμενία και μου είπε να μην το σκέφτομαι καν και να υπογράψω άμεσα στην ομάδα. Αγωνίζομαι ως «δεκάρι» αλλά έχω την ευχέρεια να παίζω και στις πτέρυγες και ως δεύτερος σέντερ φορ. Ειναι θέμα του προπονητή που θα με χρειαστεί.

Είμαι υποχρεωμένος να προετοιμαστώ κατάλληλα και μόλις μου δοθεί η ευκαιρία να δείξω τις δυνατότητες μου.Οι φίλαθλοι της Ελλάδας μοιάζουν με αυτούς της Σερβίας και είναι αρκετά ένθερμοι και ανυπομονώ να αγωνιστώ για να ζήσω την ατμόσφαιρα.Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.