Αλεξίου - Βαμβακούλας: «Υστερεί σε οργάνωση ο ΠΑΟΚ, να αλλάξει level»

Metrosport Team12 Μαΐου 2021

Για το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τον τελικό του Κυπέλλου μίλησαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστής, Αλέξης Αλεξίου και Νίκος Βαμβακούλας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αλεξίου: «Διαφορετικός ο τελικός»

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Το σημερινό θα είναι πιο χαλαρό καθώς ο Ολυμπιακός έχει τη φιέστα του. Ο τελικός θα είναι διαφορετικός. Ο ΠΑΟΚ έχει γυρίσει το σύστημα, ο Μαρτίνς δοκίμασε και αυτός τρεις πίσω. Ο Ολυμπιακός έχει τα περιθώρια να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες».

Για ΠΑΟΚ: «Πρέπει να οργανωθεί και να χτυπά το πρωτάθλημα. Πρέπει να αλλάξει level. Να υπάρξει σοβαρότητα και οργάνωση ώστε να φτιαχτεί η ομάδα».

Βαμβακούλας:  «Είναι θέμα γοήτρου»

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Πάντα λέει το παιχνίδι καθώς μιλάμε για γόητρο. Το Κύπελλο είναι άλλο θέμα. Δεν θα έχουν την πίεση σήμερα. Ο Ολυμπιακός θα βάλει τους παίκτες που θα παίξουν στον τελικό γιατί δεν είναι καλό να τους αφήσει χωρίς ματς για 10 μέρες. Και οι δυο θα γυρίσουν πολλά χρόνια πίσω και θα παίξουν στον τελικό με ένα σέντερ μπακ και ένα λίμπερο για να μην δέχονται εύκολα γκολ».

Για ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτός που πρέπει. Υπάρχουν πολλά λαμόγια εκεί μέσα. Όταν υπάρχει πρόεδρος δεν κοιτάμε να τον δαγκώσουμε αλλά να τον έχουμε και σήμερα και αύριο. Ο ΠΑΟΚ υστερεί στην οργάνωση. Δεν γίνεται από τις 10 μεταγραφές να παίζει η μία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.