Αλεξίου: «Μπορεί πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα ο Σφιντέρσκι» - Τι λέει για Κοπεγχάγη και... Μιχαηλίδη!

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Αλεξίου.

Ο έμπειρος τεχνικός και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε αναφορικά με τη σημερινή (4/10, 22:00/ Metrosport.gr, Metropolis 95.5, COSMOTE SPORT 2 HD), αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Κοπεγχάγη στο πλαίσιο του Conference League, για τις κινήσεις που γίνονται αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Μιχαηλίδη αλλά και για τον Κάρολ Σφιντέρσκι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το σημερινό παιχνίδι, σημείωσε: «Λείπει μία μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση για τον ΠΑΟΚ, αλλά θα έπρεπε να παίζει σε ανώτερο θεσμό από το Conference League. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από τη Δανία, θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι από το εκτός έδρας καθώς τότε ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα. Η Κοπεγχάγη δεν είναι αμελητέα ποσότητα και οι Δανοί είναι πάντα σοβαροί. Το παιχνίδι αναμένεται να κριθεί στην τακτική και χρειάζεται ενέργεια και σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ».

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Χρειάζεται να κάνει μαζική άμυνα με κοντινές αποστάσεις. Η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση, αν δεν είναι κοντά οι αποστάσεις καμία ομάδα δεν μπορεί να κάνει σωστή άμυνα. Σήμερα θα περιμένει προβλέπω 10 μέτρα έξω από την περιοχή της Κοπεγχάγης. Όλη η δουλειά είναι στον τρόπο άμυνας των ομάδων».

Για την ανανέωση του Μιχαηλίδη: «Πρέπει να βοηθάμε τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και πρόκειται για ένα παιδί από την ακαδημία που χρειάζεται όμως να βελτιώσει πολλά, αλλά είναι σημαντικό να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Χρειάζεται να διαβάζει καλύτερα τις φάσεις και να βελτιωθεί ΄΄χαμηλά΄΄, έχει ωστόσο πολύ καλή διαγώνια μπαλιά που μπορεί να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού».

Για τον Κάρολ Σφιντέρσκι: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους γνωρίζονται πολύ καλά, πιστεύω επίσης πως ο Σφιντέρσκι μπορεί να δώσει και άλλα. Είναι εκτελεστής, είναι κινητικός και ξέρει να ανοίγει διαδρόμους ενώ μπορεί πουληθεί στο μέλλον. Κάνει πολύ ωραίες κινήσεις με πλάτη αλλά και χωρίς ενώ δουλεύει σκληρά. Παίζει στην Εθνική Πολωνίας και παίρνει και από εκεί εμπειρίες, ενώ μπορεί να βγει πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.