Αλεξίου για τη ρεβάνς με την Μίντιλαντ: «Στόχος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι το 1-0»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2022

Ο Αλέξης Αλεξίου ανέλυσε μέσω του Metropolis 95.5 τα δεδομένα ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ.

Αρχικά αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του Ίνγκασον: «Είναι και σε πάρα πολύ καλή ηλικία, αλλά είναι και ο στυλοβάτης που θα μπορέσει να στηριχθεί ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια στις θέσεις των στόπερ. Είναι πολύ καλό κορμί, δυνατό παιδί και πολύ καλός στα στημένα και στα επιθετικά και στα αμυντικά. Είναι από τους παίκτες που χρειάζονται σε όλη την Ευρώπη. Ψάχνουν στόπερ ψηλά και να ξέρουν να κατεβάζουν την μπάλα από πίσω. Έκανε πολύ καλά ο ΠΑΟΚ που τον ανανέωσε. Έχει και μεταπωλητική αξία και γνωρίζει και τον ΠΑΟΚ.»

Για την ρεβάνς με την Μίντιλαντ: «Από το πρώτο παιχνίδι είδα ότι η Μίντιλαντ είναι μία ομάδα πειθαρχημένη και ακολουθεί τακτική που την ξέρει καλά. Έχουν πολλά τρεξίματα και είναι πολύ καλή, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει να μην δεχθεί γκολ. Θα πρέπει στόχος να είναι το 1-0. Χρειάζεται πολύ υπομονή και να παίξει έξυπνα. Πρέπει να ξέρει πότε θα πιέσει ψηλά. Είναι πιο έμπειρη ομάδα, πάντως, ο ΠΑΟΚ.»

Για το ενδεχόμενο παράτασης: «Πρέπει ο ΠΑΟΚ να προσέξει την άμυνά του. Αν βγάλει γκολ μετά θα πρέπει να το ρεγουλάρει. Το σημαντικό είναι να σκοράρει και μετά να το διαχειριστούν έξυπνα.»

Για την απουσία του Άκπομ: «Ο Τσόλακ είχε βοηθήσει πολύ την ομάδα που ήταν. Πρέπει να τον εμπιστευτούν. Βέβαια είναι δύο διαφορετικοί παίκτες. Ο Άκπομ θα κάνει και άμυνα, θα πρεσάρει τους στόπερ. Ο Τσόλακ θα πρέπει να του φέρουν την μπάλα στην περιοχή για να εκτελέσει. Είναι η ευκαιρία του.»

Κατέληξε λέγοντας: «Η Ευρώπη είναι ο στόχος που έχει απομείνει αν εξαιρέσουμε το Κύπελλο. Είναι σημαντικό και για τον σύλλογο να προκριθεί. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να είναι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να φέρει βαθμούς στην χώρα μας. Είναι μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ, γιατί αν περάσει θα μεγαλώσει και το κλαμπ.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.