Αλεξίου: «Αγώνας της... υπομονής στην Κροατία για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Αλεξίου.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε αναφορικά με τα συμπεράσματα που έβγαλε από την χθεσινή ευρωπαϊκή εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ριέκα, τα στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση αλλά και τα όσα πρέπει να αλλάξουν με φόντο τη ρεβάνς στην Κροατία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για τα συμπεράσματα του από τον αγώνα: «Ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο του αγώνα επί 90 λεπτά, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε τις ευκαιρίες, ενώ δέχθηκε ένα γκολ στην αντεπίθεση. Όταν τέτοιες ομάδες σκοράρουν, κλείνονται στην εστία τους και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης η οποία άργησε και μπορούσε να έρθει νωρίτερα. Το παιχνίδι στράβωσε και ενώ ήταν για 4-1 έληξε 1-1».

Για τον αγώνα ρεβάνς: «Υπάρχει ο εκνευρισμός στους παίκτες, πίεσαν, προσπάθησαν και μέσα από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσαν να τελειώσουν τις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν. Αν ο ΠΑΟΚ έβρισκε νωρίς το γκολ της ισοφάρισης, θα είχαμε άλλο παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα θα πρέπει να δουλέψει για να πάρει την πρόκριση εκτός έδρας. Εκεί ξεκινάει ένα παιχνίδι που οι έμπειροι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με την έδρα των Κροατών. Θα είναι ένα παιχνίδι της υπομονής...»

Ενώ ακόμα, υπογράμμισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κροάτες θέλησαν να σπάσουν τον ρυθμό, ενώ ο κόσμος του ΠΑΟΚ πάντα αναγνωρίζει την καλή προσπάθεια και ξέρει ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση η ομάδα του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.