Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης: Αν και διπλά εμβολιασμένος, βράζω στον πυρετό

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2021

Θετικός στον κορωνοϊό, αν και διπλά εμβολιασμένος, ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ότι βρέθηκε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, ο κ.Ζαμπούκης ενημέρωσε ότι θα παραμείνει σε καραντίνα για 7 ημέρες σπίτι του, παροτρύνει όσους δεν εμβολιάστηκαν να το πράξουν, ενώ όπως τονίζει:

 «Βράζω στον πυρετό, ξερό στόμα + μύτη”. Επίσης, ζητάει από όλους να του προτείνουν… καλές ταινίες κυρίως Netflix και ertflix καθώς και poadcast-βιβλία, για τις 7 ημέρες του… εγκλεισμού στο σπίτι λόγω κορωνοϊού.»

Έγραψε χαρακτηριστικά ο κ.Ζαμπούκης:

«Θα κάτσω σπίτι (εύχομαι μόνο) και εγώ για επτά μέρες και νύχτες. Αν και διπλά εμβολιασμένος. Αν και παντού και πάντα με μάσκα. Μου την έσκασε ο κορωνοιός. Επιβεβαιώθηκε ότι ήρθα σε επαφή με κρούσμα, έκανα την εξέταση και βγήκα COVID θετικός.

Mέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται αυτά που θεωρητικά ήξερα για τους εμβολιασμένους .Βράζω στον πυρετό, ξερό στόμα και μύτη. Αυτά ως ήπια αντίδραση για τους εμβολιασμένους, φαντάσου τι περιμένει τους μη! Για το πολύτιμο και το εύθραυστο της ζωής σε άλλη συζήτηση. Συμπέρασμα: Δεν μπορείς να ξέρεις που και πότε θα σε συναντήσει ο ιος. Μοναδικό οχυρό παραμένει ο εμβολιασμός!.»


Πηγή:evros-news

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.