Αλεξανδρούπολη - Κορωνοϊός: Εικόνες ντροπής στο νεκροταφείο Μαίστρου

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2021

Απαράδεκτες εικόνες και καταστάσεις ντροπής, επικρατούν στα νέα νεκροταφεία Μαίστρου όπου θάβονται πλέον όσοι ασθενείς της Αλεξανδρούπολης πεθαίνουν με κορωνοϊό, αφού στα υπόλοιπα νεκροταφεία δεν υπάρχει χώρος.

Οι προφορικές καταγγελίες που έγιναν στο Evros-news.gr μπορεί να μας παρουσίαζαν την κατάσταση όπως πραγματικά είναι, αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε όσα συναντήσαμε στο επιτόπιο ρεπορτάζ μας στο συγκεκριμένο σημείο, λίγο έξω από τον Μαίστρο. Ήταν εικόνες πραγματικά σοκαριστικές και ντροπιαστικές για κάθε πολιτισμένη κοινωνία.

Από τον χωματόδρομο που οδηγεί στον χώρο του νεκροταφείου, αλλά κυρίως την κατάσταση που επικρατεί μέσα σε αυτό. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες είναι αυτό που λέμε… μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Στα νέα νεκροταφεία Μαίστρου αποφασίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης να θάβονται και μάλιστα σε συγκεκριμένο σημείο, όσοι πεθαίνουν με κορωνοϊό, λόγω της απόφασης που έχει ληφθεί από την Πολιτεία. Κι αυτό γιατί στα υπάρχοντα νεκροταφεία της πόλης έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο γενικότερα.

Οι άνθρωποι που έχουν χάσει τους δικούς τους ανθρώπους και είτε πηγαίνουν να τους θάψουν εκεί, είτε επισκέπτονται τους τάφους τους για να ανάψουν ένα καντήλι, ένα κερί ή να αφήσουν λίγα λουλούδια και να τους θρηνήσουν, έρχονται αντιμέτωποι με αυτές τις σοκαριστικές εικόνες. Που σίγουρα αποτελούν ντροπή για κάθε οργανωμένη κοινωνία.


Δεν φτάνει που έχει αποφασιστεί όσοι πεθαίνουν από ή με κορψνοϊό να θάβονται σε ειδικούς χώρους στην άκρη των νεκροταφείων, δεν είναι δυνατόν ο χώρος που είναι οι τάφοι τους να παρουσιάζουν αυτή την ντροπιαστική εικόνα και κατάσταση.

Πηγή: evros-news.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.