Αλεξανδρούπολη: Έπαθε εγκεφαλικό στο νοσοκομείο και... περίμενε ασθενοφόρο (vid)

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2024

Ερωτηματικά εγείρει ένα περιστατικό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), κατά το οποίο υπάλληλος της καθαριότητας στον Δήμο υπέστη εγκεφαλικό στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, ωστόσο, χρειάστηκε να περιμένει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταβεί στα Επείγοντα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Evros-news.gr, στις 2 Ιανουαρίου, 61χρονος υπάλληλος του Δήμου Αλεξανδρούπολης υπέστη εγκεφαλικό ενώ βρισκόταν στο απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί, να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι. Οι συνάδελφοί του ειδοποίησαν αμέσως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ζητώντας να έρθουν άμεσα για να τον παραλάβουν, προκειμένου να του προσφερθεί η απαραίτητη ιατρική βοήθεια

Όπως, όμως, καταγγέλλουν, η απάντηση που έλαβαν ήταν πως, βάσει πρωτοκόλλου, πρέπει να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να διακομιστεί στα Επείγοντα. Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ανέφερε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, ότι χρειάστηκαν 15 λεπτά μέχρι να τον παραλάβει ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο 61χρονος υπάλληλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΑ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.