Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Έφτασαν οι Αμερικανοί -Η μεγαλύτερη μεταφορά εναέριων μέσων!

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2021

Το Νοέμβριο πρόκειται να λάβει χώρα, αλλά η προετοιμασία της μεγαλύτερης μεταφοράς πτητικών μέσων και ελικοπτέρων που έχει λάβει χώρα ποτέ στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, έχει ξεκινήσει.

Αυτό καταδεικνύει και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε βρίσκονται στην ακριτική πόλη ο Αμερικανός Διοικητής COL, Dennis Butters, του Area Support Group-Black Sea/ 21st Theater Sustainment Command συναντώντας, μαζί με τους επιτελείς του, τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Σ’ αυτήν και παρόντος του Προέδρου, Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ, όπως και του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΛΑ, Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, εξετάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την τεράστια επιχείρηση μεταφοράς εναέριων μέσων που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Όπως είχε προαναγγείλει ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρυ Πάιατ: «Θα είναι ο μεγαλύτερος αριθμός αεροσκαφών και ελικοπτέρων που έχουμε φέρει ποτέ μέσω του λιμένα της Αλεξανδρούπολης. Βλέπετε ότι κινούμαστε όλο και πιο δυνατά».

Πρόκειται να εφαρμοστούν πλήρως και πάλι οι συνδυασμένες μεταφορές που καθιστούν και αναδεικνύουν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης σε σημαντικό γεωπολιτικό σημείο.

Πηγή: Evros-news.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.