Αλέξανδρος Μανιάτογλου, ο άνθρωπος που έζησε καλύτερα τον Φερνάντο Σάντος

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου, με τον επί σειρά ετών συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος, να μιλάει για τον Πορτογάλο τεχνικό και την επιτυχία του με την Εθνική Ομάδα της χώρας του, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο που γνωρίστηκαν αλλά και τον «αποκλεισμό» του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για το πως γνωρίστηκαν, ανέφερε: «Ήμασταν μαζί περίπου για 10 χρόνια, πλέον είναι μία σχέση φιλική, σχέση ζωής κάτι που έγινε με την πάροδο των ετών και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η πρώτη μας συνεργασία έγινε στην ΑΕΚ το 2005, όταν έψαχνε έναν άνθρωπο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας με τους ποδοσφαιριστές. Η αλήθεια είναι πως η μητέρα μου η οποία κατάγεται από την Πορτογαλία και μέσω μίας εκδήλωσης που έλαβε χώρα, είχε προγραμματιστεί να γίνει μία εκδήλωση στην Αθήνα, με τον κ. Σάντος να παρευρίσκεται σε αυτή την εκδήλωση, αλλά εγώ ενώ ήταν να πάω, είπα πως βαριέμαι γιατί ήταν μακριά. Τότε η μητέρα μου επέμενε και εκεί γνώρισα τον Φερνάντο Σάντος και έπειτα από 3-4 μήνες έψαχνε άνθρωπο για την επικοινωνία του και μου τηλεφώνησε».

Για το αν του ευχήθηκε, σημείωσε: «Μιλήσαμε μετά τα παιχνίδια για να του ευχηθώ και εγώ για την επιτυχία των αναμετρήσεων, με τον ίδιο να μου απαντάει ''ευχαριστώ αγαπημένε μου''».

Αναφέρθηκε και στο ότι έμεινε εκτός 11αδας ο Κριστιάνο Ρονάλντο, υπογραμμίζοντας: «Είναι μία δύσκολη απόφαση, αλλά ο ίδιος που είναι τόσα χρόνια σε αυτό το πόστο ξέρει, και τον Ρονάλντο τον έχει ζήσει σε όλη του την καριέρα με τους δεσμούς τους να είναι αρκετά ισχυροί, καθώς ο Σάντος ήταν αυτός που τον ανέδειξε και πιστεύω πως δεν υπήρχε κάποια παρεξήγηση σε προσωπικό επίπεδο. Ο εκάστοτε προπονητής θέλει να κερδίζει και για αυτό κάνει τις καλύτερες επιλογές που μπορεί, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλει να κατακτήσει τον θεσμό».

Για το αν υπήρξε αντίστοιχο περιστατικό στον ΠΑΟΚ: «Δεν θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά είναι ένας προπονητής που δίνει μεγάλη βάση στην πειθαρχία και αν υπήρχε ένα περιστατικό που ξέφευγε δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.