Αλεξανδρής: «Ξύπνησαν αναμνήσεις μίας ζωής»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, με τον παλαίμαχο άσσο του Άρη να λαμβάνει ιδιαίτερη τιμή κατά τη διάρκεια του γκαλά προς τιμήν των 110 χρόνων ζωής των «κιτρινόμαυρων» , σημειώνοντας πως όπου και αν έχει πάει ο Άρης είναι η ομάδα της καρδιάς του.

Αρχικά ανέφερε: «Όπως λέει και η γυναίκα μου, η περιουσία μου είναι η αγάπη του κόσμου που λαμβάνω. Τα χρήματα τα οποία υπήρχαν όταν ήμουν παίκτης, ήταν λίγα, πήρα κάποια καλά χρήματα ως προπονητής και με βοήθησαν 

Για την αγάπη του για τον Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι Άρης, μπορεί να δούλεψα σε 13 ομάδες στην Α1, να υπήρξα και στις 3 ομάδες της πόλης, όλοι με εκτιμούσαν επειδή δήλωνα ότι είμαι Άρης, χρειάστηκε να το πω δημόσια γιατί κάποιοι μου έβαλαν ταμπέλες αλλά είναι άλλο το επάγγελμα και άλλο το συναίσθημα, καθώς χρειάζεται να επιβιώσεις και να ζήσεις την οικογένεια σου. Έτσι μπορεί να βρεθείς απέναντι στην ομάδα που αγαπάς, όπως και έγινε».

Προσθέτοντας: «Ήταν μεγάλη η συγκίνηση που έλαβα μαζί με είδωλα της νιότης μου, θυμάμαι τον εαυτό μου στο γήπεδο του Άρη από το 1959, ήμουν μαζί με τα ίδια άτομα που θαύμαζα. Ξύπνησαν αναμνήσεις μίας ζωής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.