Αλεξανδρής: «Θα μπορούσε να έχει υπουργείο ο Γκάλης, τον προσέγγισαν επί Παπανδρέου»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για τον Νίκο Γκάλη και την απόφαση του τελευταίου να αποδεχτεί την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα για τη θέση του επίτιμου προέδρου της ΕΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δηλώσε:

Για την αποδοχή της πρότασης Φασούλα από τον Γκάλη: «Ο Νίκος είναι “υπερκομματικός”, είναι πάνω από όλα μπάσκετ. Επειδή τον γνωρίζω περισσότερο από πολλούς, ήμασταν συμπαίκτες στον Άρη και την Εθνική και έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, τον θαυμάζω και ως παίκτη και ως χαρακτήρα. Είναι ακέραιο παιδί. Θα μπορούσε να έχει υπουργείο. Τον είχαν προσεγγίσει από εποχής Παπανδρέου. Είναι ατόφιος, θέλει να υπηρετήσει το μπάσκετ από άλλο πόστο. Δεν περίμενα ότι θα ασχοληθεί αλλά η αγάπη για το μπάσκετ και η συναδελφικότητα με τα άλλα παιδιά στην παράταξη δήλωσε παρών. Είναι συγκινητικό και λέει πολλά».

Αν του έγινε πρόταση να συμμετάσχει στην παράταξη Φασούλα: «Είμαι ενεργός προπονητής του Φιλύρου. Έχω πρόταση από το εξωτερικό, πιθανόν να φύγω τον χειμώνα. Έχω δημιουργήσει φίλιες και συνθήκες λόγω της δουλειάς μου σε μια χώρα στο εξωτερικό όπου δούλεψα».

Αν του έγινε πρόταση από κάποιο κόμμα: «Παλιότερα. Σε όλους κάνουν. Μια φορά ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά της Θεσσαλονίκης με τον παλιό μου συμπαίκτη τον Χάρη τον Παπαγεωργίου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.