Αλεξανδρίδης για το φιλικό με Παρτιζάν: «Θα έχει συνέχεια, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία»

Metrosport Team28 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης, μιλώντας για το φιλικό που έγινε μεταξύ των παλαίμαχων του ΠΑΟΚ και αυτών της Παρτιζάν στο κεντρικό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου της δεύτερης, στο Βελιγράδι. Παράλληλα, σχολίασε και την θέρμη των Ελλήνων οπαδών του ΠΑΟΚ που διαμένουν στη Γερμανία, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την αναμέτρηση με τη Μπριζ.


Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5
: «Είναι η πρώτη φορά που κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους της Παρτιζάν. Ήταν μια φιλοδοξία πολλών χρόνων κα ήταν μια πολύ καλή ενέργεια και από εμάς και από αυτούς που μας καλέσανε και κάναμε ένα φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων που έχουν πολλά κοινά στοιχεία.

Ο αγώνας έγινε στο αθλητικό κέντρο της Παρτιζάν, ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Δεν είχε πολύ κόσμο αλλά το κάλυψε το επίσημο κανάλι της Παρτιζάν, ήταν και ο προπονητής της Παρτιζάν, πολλά μεγάλα ονόματα του παρελθόντος. Πιστεύω ότι αυτό θα έχει μια συνέχεια και για τις δύο ομάδες και θέλουμε να ανταποδώσουμε αυτή τη φιλοξενία. Όποτε είναι έτοιμοι οι φίλοι μας από την Παρτιζάν θα είμαστε και εμείς έτοιμοι να τους φιλοξενήσουμε. Είναι πολύ καλά στοιχεία μεταξύ δύο ομάδων και δύο λαών με πολλά κοινά στοιχεία. Ήταν εκεί ο Σπάσιτς, ο Φορτούλα και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα».

Παράλληλα, σχολίασε και τον ζήλο των Ελλήνων που ζούνε στη Γερμανία, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το Μπριζ- ΠΑΟΚ: «Υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση, πολύ θέλουνε να το δούνε. Φυσικά τα εισιτήρια δεν φτάνουν και θα το δούμε οι περισσότεροι στην τηλεόραση. Δεν είναι όπως με την Φρανκφούρτη, τότε ήμουν πιο αισιόδοξος. Σίγουρα όμως θα βρούνε κάποιο τρόπο να μπούνε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.