Αλεξανδρής: «Έτσι έπεισε τον Γκάλη ο Φασούλας, το σχέδιό του για το μπάσκετ»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο πολύπειρος προπονητής, που βρίσκεται στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα ενόψει των εκλογών στην ΕΟΚ, μίλησε για το σχέδιο του βετεράνου σέντερ για το ελληνικό μπάσκετ.

Μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δήλωσε:

Για την απόφαση του Νίκου Γκάλη να αποδεχτεί την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα: «Ο Παναγιώτης έβαλε το εγώ του κάτω από του Νίκου γιατί ο Γκάλης είναι ίνδαλμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν πουλάει τους φίλους του και η πρώτη του σκέψη είναι να βοηθήσει το μπάσκετ και μετά τους φίλους του. Δεν είναι του χαρακτήρα του να ανταποδίδει μικροπρέπειες προς το πρόσωπο του. Ήμουν στο ίδιο δωμάτιο μαζί του, δεν κατηγόρησε ποτέ κανέναν. Ο Παναγιώτης τον έπεισε με τον πιο απλό τρόπο. Να δραστηριοποιηθεί ένα κεφάλαιο για το μπάσκετ. Έχουμε κάνει αμέτρητες συζητήσεις με τον Παναγιώτη και ξέρω ότι αυτά που λέει μπορεί να τα κάνει. Έχει πρόγραμμα για το μπάσκετ. Ο Λιόλιος που θέλει να αναλάβει πάει με το επαγγελματικό. Ας πάει να πάρει τον ΕΣΑΚΕ. Θα δείτε τι θα γίνει και για τη διαιτησία αν εκλεγεί ο Παναγιώτης. Έχει ένα επιτελείο από έμπειρα παιδιά, διεθνείς παίκτες, προέδρους ενώσεων, ο καθένας καταθέτει την άποψή του. Αν ο επόμενος πρόεδρος, που εύχομαι να είναι ο Παναγιώτης, δώσει τη διαιτησία στον ΕΣΑΚΕ, από την πρώτη αγωνιστική θα βγουν μαχαίρια».

Για το σχέδιο της παράταξης Φασούλα για το μπάσκετ: «Πρέπει restart σε όλα, έχουμε τελματώσει, χρειάζεται νέα διοίκηση. Να γίνει το αναπτυξιακό πρόγραμμα όπως παλιά για να βγουν νέοι αθλητές. Παλιά υπήρχαν ομοσπονδιακοί προπονητές που γύριζαν όλη τη χώρα και γινόταν καλή επιλογή από ταλέντα. Δε χανόταν ως επί το πλείστο κανείς. Από εκεί και πέρα χρειάζεται ανακατάταξη κατηγοριών στο ερασιτεχνικό μπάσκετ. Με τη λογική που είναι τώρα, θα υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις. Να γίνουν ανά τόπους πρωταθλήματα και μετά μέσω πλέι οφ να κρίνεται η άνοδος. Εδώ ανέβαζαν ομάδες για να μη δυσαρεστήσουν κανέναν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.