Αλεξανδρίδης: «Μια γιορτή για τον Μαραντόνα και τον αγώνα με τη Νάπολι»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2021

Ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ανήμερα της «επετείου» του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Νάπολι στην Τούμπα, τη μοναδική αγωνιστική παρουσία του Ντιέγκο Μαραντόνα στην Ελλάδα και την εκδήλωση που ετοίμασαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το ερέθισμα είναι ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα. Βρεθήκαμε συζητήσαμε και είπαμε να γίνει μια μάζωξη για εκείνη την ομάδα του 1988 για να θυμηθούμε το ματς και τον άνθρωπο αυτό.

Θα έχει επιτυχία πιστεύω, να βρεθούμε να θυμηθούμε εκείνες τις αξέχαστες βραδιές. Πιστεύω θα βρεθούμε να θυμηθούμε ωραίες στιγμές από τότε. Τους καλούμε όλους να έρθουν. Δεν περιορίζεται στους βετεράνους ποδοσφαιριστές μόνο. Είναι για τους παίκτες εκείνης της βραδιάς, που ήταν στο τιμ, που ήταν δίπλα στην ομάδα.

Θα είναι στο καφέ του Βασιλικού Θεάτρου, δίπλα στον λευκό Πύργο. Θα είναι μια όμορφη λιτή γιορτή, τιμή για τον Μαραντόνα. Όλοι όσοι έπαιξαν ή δεν έπαιξαν και ήταν στο τιμ είναι καλεσμένοι. Δεν έχουμε παραλείψει κανέναν, τους φυσιοθεραπευτές, τους γιατρούς, όλους. Πήρα σχεδόν όλους τηλέφωνο προσωπικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.