Αλεξάντερ Ίσακ: Δέχθηκε απειλές και αγόρασε σκύλο-φύλακα με ποσό «μαμούθ»

Σταύρος Βατμανίδης22 Νοεμβρίου 2025

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, αποφάσισε να «βγάλει από την τσέπη του» 30 χιλιάδες ευρώ, μετά και τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, ο 26χρονος φορ απειλείται για την ίδια του τη ζωή κυρίως βέβαια εξαιτίας της απογοητευτικής πορείας των Σουηδών στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, όπου τερμάτισαν στην τελευταία θέση του ομίλου τους. Αλλά και λόγω της στάσης του το καλοκαίρι, όταν πίεζε με κάθε τρόπο τη διοίκηση της Νιούκαστλ να τον παραχωρήσει.

Έτσι, πήρε την απόφαση να... επενδύσει για την σωματική του ακεραιότητα, πληρώνοντας 30.000 λίρες για έναν σκύλο-φύλακα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα άρτια εκπαιδευμένο ντόπερμαν, με την Phoenix Dogs, να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει «τίποτα πιο πιστό» από έναν σκύλο προστασίας.

Ο Ίσακ μετακόμισε την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο από την Νιούκαστλ στην Λίβερπουλ αντί 145 εκατομμυρίων ευρώ με το 1/3 (σχεδόν) της σεζόν να έχει φύγει, ο Σουηδός στράικερ έχει τη «φτωχή» συγκομιδή των ενός γκολ και μιας ασίστ, σε 8 συμμετοχές με τους ''Reds'' σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας δυσκολία στην προσαρμογή του στο Άνφιλντ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.