Αλαβάντας: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας, και μίλησε για τον Δικέφαλο αλλά και την πρόταση που θα κάνει ο Αστέρας στη Σούπερ Λιγκ για τη χρησιμοποίηση περισσότερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την πρόταση του Αστέρα στη Σούπερ Λιγκ για τη χρησιμοποίηση περισσότερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών: «Συμφωνώ με την πρόταση του Αστέρα, δεν μπορεί να έχει μια ομάδα μόνο ξένους. Τότε τι ελληνική ομάδα είναι; Για μένα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται 5 Ελληνες στον κάθε αγώνα. Υπάρχουν ταλέντα που χάνονται, ειδικά όταν υπάρχουν συνεχώς μόνο ξένοι στις ομάδες. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν παίκτες από τις ακαδημίες των ομάδων που να μην μπορούν να παίξουν αντί κάποιων ξένων. Οι Ελληνες ποδοσφαιριστές τα καταφέρνουν πολύ καλά στο εξωτερικό αλλά δεν παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι στα πολύ καλά του και μπορεί μέχρι τέλους να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Εχει σταθεροποιηθεί η άμυνά του, δεν τρώει εύκολα γκολ, έχει αρχίσει να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και πρεσάρει όσο πρέπει για να κάνει ο αντίπαλος λάθος και να τα εκμεταλλευτεί. Ολοι κοιτάμε να βρούμε έναν παίκτη ως δεκάρι να κάνει τη διαφορά, πρέπει να πληρώσεις για να φέρεις έναν τέτοιο ποδοσφαιριστής. Ο Κωνσταντέλιας είναι καλός ποδοσφαιριστής, έχει όλα τα στοιχεία αλλά μπορεί να βγάλει όλα τα παιχνίδια; Πρέπει να γίνει σωστά η διαχείριση από τον προπονητή του για να μην βγάλει κάποιον τραυματισμό. Μπορεί να αντέξει με πρωτάθλημα και Κύπελλο ο ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.