Αλαβάντας: «Η πίεση στον ΠΑΟΚ ενόψει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αλαβάντας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου μίλησε αναφορικά με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής, την πίεση που όπως λέει βρίσκεται στην πλευρά του ΠΑΟΚ ενώ εξέφρασε την άποψη του και για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: «Είναι ένα ντέρμπι που πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ. Αν το πάρει ο Ολυμπιακός τελειώνει το πρωτάθλημα. Αν χάσει, θα χάσει από τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, γιατί η πίεση είναι από την πλευρά του ΠΑΟΚ, αν ο Ολυμπιακός χάσει, δεν έγινε και τίποτα. Πιστεύω ότι οι Πειραιώτες θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να παίξουν ελεύθερα».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει βελτίωση στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Λουτσέσκου επέμενε να βάλει παίκτες που ήταν μεγάλοι για να βγάλουν 90λεπτα. Ο Μπίσεσβαρ κάποια στιγμή έπαιζε Κυριακή - Πέμπτη - Κυριακή. Είναι καλός παίκτης, αλλά δεν πρέπει να τον επιβαρύνουμε, γιατί χρειάζεται και ξεκούραση».

Για τις μεταγραφές: «Ο Σάστρε έδειξε πολύ καλά στοιχεία και σε αυτή την κατάσταση θα καταστραφεί ο Λύρατζης γιατί θα πάει πάλι δεύτερος και μελλοντικά ή θα πάει στον πάγκο ή θα πάει δανεικός. Εδώ χωράει ένα ροτέσιον , αλλά είναι ''υποχρεωμένος'' να χρησιμοποιεί τον Ισπανό για να μπορεί να τον κρίνει σε όλες τις συνθήκες. Ο Ζαμπά μπήκε στο πρώτο παιχνίδι και βρήκε δίχτυα, στα επόμενα παιχνίδια που ξεκίνησε δεν έδειξε αυτό που περίμενα και ευελπιστών να  ανέβει και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Ο Τσιγγάρας πάει πολύ καλά και έχει αμυντικές αρετές, εάν αυτός ο Σοάρες έχει επιθετικές και ηγετικές ικανότητες, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν τέτοιο παίκτη, ειδικά από τη στιγμή που είναι νεαρός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.