Αλαφούζος και Ρόκα «ενεργοποίησαν» Μαραγκό - Το ευχαριστώ της συζύγου του

Metrosport Team24 Ιουλίου 2020

Τον Νοέμβριο του 2019 ο Σπύρος Μαραγκός είχε συγκλονίσει τον αθλητικό κόσμο αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από μια σπάνια εκφυλιστική νόσο. Ο παλαίμαχος άσος είχε αποκαλύψει ότι τα τελευταία τρία χρόνια ζει την κάθε μέρα με θυμό, θλίψη, ψυχικό πόνο, φόβο και αναπάντητα γιατί. 

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού στάθηκε στο πλευρό του στη δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής του. Μάλιστα, οι Αλαφούζος και Ρόκα φρόντισαν να τον ενεργοποιήσουν ξανά προσφέροντας του θέση στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου. 

Η πρόταση αυτή συγκίνησε την σύζυγο του βετεράνου ποδοσφαιριστή, η οποία μέσω ανάρτησης της στα social media ενημέρωσε για την κατάσταση του πατέρα της και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για την κίνηση αυτή.

 «Θέλω να γράψω εδώ κάτι που δεν είναι γνωστό. Ο κ. Αλαφούζος, παρά το γεγονός πως ο Σπύρος δεν περπατάει πια, δεν μπορεί να βρεθεί κοντά στην ομάδα, και να προσφέρει όπως παλιά, δεν έπαψε ποτέ να του πληρώνει το μισθό του. Κάθε μήνα μπαίνουμε στο νοσοκομείο για 4 ημέρες που του γίνονται ειδικές αγωγές. 

Κάθε μήνα εδώ και 4 χρόνια. Καλύπτει όλα τα έξοδα του νοσοκομείου. Ο Παναθηναϊκός μας στέλνει στο σπίτι όλες τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα που χρειάζεται και είναι πανάκριβα. Θα το ξαναπώ, δεν τον έχουμε δει και δεν του έχουμε μιλήσει ποτέ. Και είμαι βέβαιη πως δεν θα ήθελε να μαθευτούν αυτά, αλλά θα ήμουν αγνώμων αν δεν τα κατέθετα…», σημείωσε η Ανδριάνα. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.