Αλ-Κελαϊφί: Κατηγορείται ότι εκβίασε και απήγαγε άλλον επιχειρηματία

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2022

Όπως αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα, Liberation, το όνομα του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί συνδέεται με σκάνδαλο εκβιασμού και απαγωγής Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας της Παρί τον εκβίαζε για καιρό, ώσπου έδωσε την εντολή στους ανθρώπους του να απαγάγουν τον Tayeb B., όπως είναι το όνομα του θύματος, καθώς ο Γαλλοαλγερινός είχε στα χέρια του στοιχεία που «έκαιγαν» τον ζάμπλουτο επιχειρηματία από το Κατάρ.

Τα στοιχεία αυτά, είχαν να κάνουν με παρανομίες στην διαδικασία ανάθεσης του φετινού Μουντιάλ στο Κατάρ από την FIFA, στα οποία είχε εμπλοκή τόσο ο Αλ-Κελαϊφί όσο και ο εμίρης του Κατάρ, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρία, ήταν αυτός που έδωσε την εντολή για την απαγωγή του Tayeb B.


Ο Γαλλοαλγερινός επιχειρηματίας φέρεται να έμεινε αιχμάλωτος από τις 13 Ιανουαρίου του 2022 έως την 1η Νοεμβρίου του ίδιου έτους, ώσπου και αφέθηκε ελεύθερος μετά την παράδοση των εγγράφων στους δικηγόρους του Αλ-Κελαϊφί μέσω εμπιστευτικής συμφωνίας.

Αν αληθεύει το δημοσίευμα-βόμβα της Liberation, τότε θα μπορούσε να προκληθεί τεράστιο «ντόμινο» εξελίξεων, τόσο στο γαλλικό πρωτάθλημα, όσο και στους κύκλους της FIFA, αφού είναι σχεδόν ξεκάθαρο πως συμμετοχή στην παράνομη ανάθεση του Μουντιάλ είχαν και μέλη της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.