Αλ Κελαϊφί: «Ελπίζω ο Μέσι να μην ζητήσει αύξηση - Ο Εμπαπέ μένει στην Παρί»

Metrosport Team11 Αυγούστου 2021

Στην παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο πρόεδρος της, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, δέχθηκε ερώτηση από τους δημοσιογράφους για το Financial Fair Play.

Η απάντησή του ήταν η εξής: «Γνωρίζουμε τους κανόνες του οικονομικού fair play και θα ακολουθούμε πάντα τους κανονισμούς. Συναντηθήκαμε με τις νομικές και οικονομικές ομάδες μας πριν την μεταγραφή ώστε να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τη μεταγραφή. Διαφορετικά, δεν θα το κάναμε»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η παρουσία του εδώ είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για τον σύλλογο. Υπάρχει απίστευτος αντίκτυπος από την άποψη του εμπορικού, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ελπίζω λοιπόν ο Μέσι να μην ζητήσει αύξηση»

Επίσης, δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις για το μέλλον του Κίλιαν Εμπαπέ, με τον Αλ Κελαϊφί να δηλώνει: «Όλοι γνωρίζουν το μέλλον του. Είναι παίκτης της PSG. Ο Κίλιαν είναι πολύ ανταγωνιστικός, θέλει να κερδίζει, έχει δηλώσει δημόσια ότι δεν θέλει να φύγει από την ομάδα και δεν υπάρχουν αμφιβολίες. Ο Εμπαμπέ μένει»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.