Αλ Ιτιχάντ: Υπό παραχώρηση ο Πρίγιοβιτς

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2020

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη και τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ συνεχώς πληθαίνουν.

Ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του και μετά το ναυάγιο των επαφών με την Μπεσίκτας επέστρεψε στη Σαουδική Αραβία και βρίσκεται σε αναμονή.

Από την πλευρά της, η Αλ Ιτιχάντ ξεκαθαρίζει ότι ο παίκτης παραχωρείται και περιμένει μια καλή προσφορά για να μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Συγκεκριμένα, η Αλ Ιτιχάντ μέσω του Χουσεΐν Ελ Σερίφ, που αποτελεί μέλος της επικοινωνιακής ομάδας του σαουδαραβικού συλλόγου, εξέφρασε τη θέση της για την υπόθεση του Πρίγιοβιτς στο Metropolis 95.5:

«Ο ποδοσφαιριστής είχε πρόβλημα με τον προηγούμενο προπονητή (σ.σ. Χοσέ Σιέρα). Αυτό συνέβαλε να μην έχει υψηλή απόδοση και να μένει μακριά από τα γκολ. Με την έλευση του νέου τεχνικού (σ.σ. Χενκ Τεν Κάτε) ζήτησε να φύγει από τον σύλλογο. Η διοίκηση συμφώνησε και επέτρεψε στον παίκτη να αναζητήσει νέα ομάδα. Του δόθηκε άδεια να ταξιδέψει, επέστρεψε μετά από τέσσερις ημέρες και η διοίκηση ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να προπονείται μέχρι να φέρει προσφορά».

Πάντως, από το περιβάλλον του Πρίγιοβιτς διαφωνούν με ορισμένα σημεία της παραπάνω τοποθέτησης, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στις σχέσεις του Σέρβου επιθετικού με τον προηγούμενο προπονητή και ότι ο ίδιος λειτουργεί απόλυτα επαγγελματικά με βάση όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις που απορρέουν από το συμβόλαιο του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.