Αλ Αχλί - Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Πέρασε εύκολα τους Αιγύπτιους και «βλέπει» το 5/5

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2023

Μπορεί η πορεία της στο πρωτάθλημα Ισπανίας να μην είναι τόσο καλή φέτος αφού έχει μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος, ωστόσο αν κάτι ξέρει να κάνει καλά τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ είναι να σηκώνει κούπες. Αυτό ετοιμάζεται να κάνει και στο Μαρόκο το προσεχές Σάββατο (11/2 21:00) κόντρα στην Αλ Χιλάλ θέλοντας να κατακτήσει το πέμπτο Παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων σε ισάριθμους τελικούς.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων βρίσκεται σε εξέλιξη και πλέον έχει σχηματιστεί το ζευγάρι του τελικού, αφού και η «βασίλισσα» έκανε το καθήκον της απέναντι στην Αλ Αχλί την οποία κέρδισε με 1-4. Σε μια αναμέτρηση που είχε τον πλήρη έλεγχο η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 43' με λόμπα του Βινίσιους μετά από τετ-α-τετ, ενώ ο Βαλβέρδε εκμεταλλεύτηκε μια ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και έκανε το 2-0 στο 46' με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Στο 65' ο Αλί Μαλούλ εκμεταλλεύτηκε ένα κερδισμένο πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ μειώνοντας σε 2-1 και δίνοντας ένα σασπένς στην αναμέτρηση, ωστόσο τα τελευταία λεπτά ήταν καταστροφικά για τους Αιγυπτίους. Στο 86' ο Μόντριτς εκτέλεσε ένα κερδισμένο πέναλτι ωστόσο ο Ελ Σεναουί είχε την απάντηση αποκρούοντας. Η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος στις καθυστερήσεις όπου η Ρεάλ σκόραρε δις, με τους Ροντρίγκο και Σέρχιο Αρίμπας εκτοξεύοντας τον δείκτη του σκορ στο τελικό 4-1.

ΑΛ ΑΧΛΙ: Ελ Σενάουι, Μετουαλί, Μααλούλ, Αμπντελμονέμ, Χανί, Αμπντελκαντέρ, Ελ Σαχάτ (75' Μοχάμεντ), Ντιένγκ (61' Φατί), Ελ Σουλιά, Μαγκντί (88' Καχραμπά), Σερίφ (61' Τάου)

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Νάτσο, Ρίνγικερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Μόντριτς, Τσουαμενί, Κρόος (77' Θεμπάγιος), Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Βινίσιους

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.