Ακριτόπουλος: «Ο Ζαγοράκης δεν ήθελε να είναι πρόεδρος-γλάστρα»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής ποδοσφαίρου, Γιώργος Ακριτόπουλος, και μίλησε για την παραίτηση του Ζαγοράκη από την προεδρία της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο Θόδωρος έχει την προσωπικότητα, μεγάλωσε μέσα στο ποδόσφαιρο και ξεκίνησε να αλλάξει κάποια πράγματα στο έρημο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Θόδωρος δεν ήθελε να είναι πρόεδρος-γλάστρα, και για μένα καλά έπραξε. Εδώ δεν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δείτε τι έγινε. Στην Ελλάδα πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι και αν δεν γίνει αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν μόνο η υπόθεση του Αρη αλλά η όλη δομή της ΕΠΟ που είναι χτισμένη έτσι. Δεν θα μπορούσε να είναι μέσα σε αυτή τη σχέση, απλά για να λέει πως είναι πρόεδρος της ΕΠΟ».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής μακάρι να τα καταφέρει, χρειάζεται ένας επενδυτής γιατί δεν φτάνει μόνο η δυναμική του κόσμου. Ξέρω πως ηγείται ο κ.Ευγενίου, είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, χρειάζεται κι άλλους να τον βοηθήσουν. Χρειάζεται η Θεσσαλονίκη έναν δυνατό Ηρακλή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.