Ακριτόπουλος: «Λάθος του Φερέιρα να επιτεθεί στους παίκτες»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2020

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Ακριτόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95.5. Τοποθετήθηκε αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, αλλά σχολίασε και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ, έπειτα από την «επίθεση» του Φερέιρα στους παίκτες του. 

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «
Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Μετά από τον χρόνο που έχουμε διανύσει σαν ομάδα, πιστεύω πως είμαστε καλά. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο, και θα πάμε πολύ καλύτερα βάσει εμπειρίας και του ονόματος του Ηρακλή, ο οποίος πρέπει να πρωταγωνιστεί». 

Τι πήγε λάθος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «
Το δύσκολο είναι ότι τα παιδιά ήταν σε μια αποχή έξι μηνών. Για να επανέλθει ένας ποδοσφαιριστής στα επίπεδα φυσικής κατάστασης, ειδικότερα στις μεγαλύτερες ηλικίες, χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση. Στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η φυσική κατάσταση και αυτό ήταν το μόνο δύσκολο στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Πιστεύω, έκανα προσωπικό λάθος στην αντιμετώπιση του αντιπάλου, γιατί ήταν πρεμιέρα. Δεν ήμασταν έτοιμοι με τα τρεξίματα». 

Για αιχμές του Φερέιρα στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το ματς με την Ομόνοια: «Λάθος του Φερέιρα να επιτεθεί στους παίκτες του. Για εμένα ήταν μεγάλο λάθος. Πρώτα φταίνε οι προπονητές. Ένας προπονητής κρίνεται όταν το παιχνίδι παίζεται. Το δύσκολο είναι να βοηθήσεις την ομάδα να κερδίσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.