Ακπομ: «Ρωτήστε τις στοιχηματικές αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί»

Πέτρος Χαριζακλής06 Φεβρουαρίου 2020

Ο Τσούμπα Ακπομ μπήκε ως αλλαγή στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό και στις δηλώσεις του στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του στο σημερινό πρώτο παιχνίδι για την φάση των «8» του κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν η αντίδραση επειδή χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αν ήταν μια απλή ομάδα θα την είχε πάρει η κάτω βόλτα αλλά εμείς είμαστε πρωταθλητές και βγάλαμε την αντίδραση που έπρεπε».

Για το αν πλέον ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση: «Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί θα πρέπει να ρωτήσετε τις στοιχηματικές εταιρείες γι' αυτό. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες και θα αγωνιστούμε με αυτό το σκεπτικό. Θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό τελείωμα στην σεζόν και να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή θέση».

Κλείνοντας, είπε: «Οταν έχεις γευτεί το να είσαι πρωταθλητής σίγουρα είναι κάτι που θέλεις να το να ξαναζήσεις. Μιλήσαμε σαν ομάδα με τον πρόεδρο για πραγματικά πολλές ώρες και αποφασίσαμε σαν ομάδα ότι πρέπει να ξαναβρούμε το μέταλλο που είχαμε και ουσιαστικά αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.