Άκπομ: Ο ΠΑΟΚ, το αήττητο νταμπλ και η... πρόωρη συμβουλή στον γιο του

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2022

Ο Τσούμπα Άκπομ άρχισε να βρίσκει... ρυθμό πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων και τις διαδοχικές αναβολές για τους αγώνες του ΠΑΟΚ, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή στο YouTube, σημειώνοντας, «Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα για έναν επιθετικό από το να σκοράρει. Έχω βρει την φόρμα μου και ελπίζω να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν».

Ο Άγγλος επιθετικός του Δικεφάλου που φιλοξενήθηκε στο «Baller Talk», αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές του εαυτού του, το πως περνάει τον χρόνο του μακριά από την οικογένεια του, τα βήματα που θα ακολουθήσει ο γιος του αλλά και τα όσα έχει πετύχει με τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγλος στράικερ:

Για την απόσταση που υπάρχει με την οικογένεια του που βρίσκεται στην Αγγλία: «Είναι κάτι που έχω συνηθίσει. Είμαι μακριά από την οικογένειά μου και τους φίλους μου, είναι κάτι που το συνηθίζεις με τον καιρό. Πρέπει να σκύβεις το κεφάλι, αυτή είναι η θυσία που πρέπει να κάνουμε. Είναι κάτι που το απολαμβάνω πλέον, έχω τον προσωπικό μου χώρο για να κάνω τα δικά μου πράγματα».

Για το γεγονός ότι έγινε πατέρας: «Είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα πλέον. Ήθελα από μικρός να κάνω οικογένεια. Το κίνητρο που σου δίνει είναι απίστευτο, σε εκτοξεύει. Πλέον υπάρχει ένας άνθρωπος για τον οποίο παίζω, παίζω και παλεύω να του προσφέρω όσα μπορώ, παίζω για να τον ταΐσω, για τη δική του ζωή. Μεγαλύτερο κίνητρο από αυτό δεν υπάρχει».

Για τα βήματα που θα ακολουθήσει ο γιος του και αν γίνει ποδοσφαιριστής: «Δεν έχει άλλη επιλογή (σ.σ. γέλια). Ελπίζω να του αρέσει. Θα βλέπει τον πατέρα του να παίζει όλη την ώρα. Ο μπαμπάς μου ποτέ δεν με υποχρέωσε να παίξω ποδόσφαιρο, οπότε το ίδιο θα κάνω για τον γιο μου. Δεν θέλω να τον υποχρεώσω να γίνει ποδοσφαιριστής. Αν του αρέσει, τότε θα είμαι χαρούμενος, αλλά θα κάνει ό,τι θέλει εκείνος να κάνει στη ζωή του».

Για το ποδοσφαιρικό ταξίδι που έχει κάνει μέχρι στιγμής: «Είναι μακρύ το ποδοσφαιρικό μου ταξίδι. Ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία, όταν πέρασα από δοκιμαστικά σε Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ, προτού υπογράψω στην Άρσεναλ. Εκεί πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής μου ζωής. Ακολούθησαν πάρα πολλοί δανεισμοί. Στη συνέχεια, πήγα στον ΠΑΟΚ που είχα πολλές επιτυχίες, ακολούθησε η επιστροφή στην Αγγλία για την Μίντλεσμπρο και μετά ξανά στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα μακρύ ταξίδι αλλά το απολαμβάνω».

Για τα όσα έχει καταφέρει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Όπως λέω πάντα, ανεξάρτητα σε ποιο πρωτάθλημα παίζεις, οι επιτυχίες είναι πάντα ένα επίτευγμα και δεν πρέπει να το παίρνουμε ως δεδομένο. Υπήρξα ευλογημένος και πολύ τυχερός που αγωνίστηκα σε επιτυχημένες ομάδες. Έχω νοοτροπία νικητή. Κατέκτησα ένα αήττητο νταμπλ με τον ΠΑΟΚ και είχα και εγώ την συμβολή μου σε αυτό. Είναι πάντα ωραίο το συναίσθημα να κερδίζεις κάτι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.