Άκπομ: «Δεν θέλω να σταματήσω να πετυχαίνω γκολ!»

Κώστας Πετρωτός24 Δεκεμβρίου 2021

Ο Τσούμπα Ακπομ είναι το κεντρικό πρόσωπο για τον ΠΑΟΚ στο φινάλε του 2021. «Προσπαθώ για το καλύτερο, αλήθεια προσπαθώ! Δόξα τω Θεό το τελευταίο διάστημα έχω πάρει μπρος και μετά τις γιορτές ελπίζω να επιστρέψω στο ίδιο επίπεδο για το υπόλοιπο της σεζόν», σχολιάζει ο ίδιος στην «M» και στο Metrosport.gr, σχετικά και προσθέτει: «Νομίζω πως τα καλύτερα έρχονται. Δεν θέλω να σταματήσω τώρα, Είμαι ακόμα στην αρχή. Στόχος μου είναι να γίνω ένας παίκτης με περισσότερη ισορροπία να μη σκοράρω σε ένα παιχνίδι και μετά να μένω άσφαιρος. Είναι κάτι που δουλεύω στις προπονήσεις, το να γίνω πιο ισορροπημένος, καθώς αυτό θα είναι καλό για το μέλλον μου, αλλά και για την ομάδα».

Ο Αγγλος/Νιηγριανός φορ σχολίασε και το γεγονός πώς στο πρώτο μισό της σεζόν, ο Λουτσέσκου είχε βάλει τον ίδιο και τον Κάρολ Σφιντέρσκι σε μία διαδικασία συνεχούς ροτέσιον. «Είναι εύκολο να αναζητάς και να βρίσκεις δικαιολογίες, το να λες πως δεν έχεις αρκετό χρόνο συμμετοχής και συνεχόμενα παιχνίδια. Εγώ προσπαθώ να παίρνω την ευθύνη που μου αναλογεί και να μη λέω δικαιολογίες. Αν ο προπονητής θέλει να με χρησιμοποιήσει σε ένα παιχνίδι προσπαθώ να παίξω καλά σε αυτό. Αν θέλει να με περάσει ως αλλαγή θα προσπαθήσω να παίξω καλά και πάλι. Έτσι πιέζεις τον προπονητή να σε χρησιμοποιεί περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στο τι κάνω εγώ».

«Δύσκολο να ξεπερνάς περίοδο ντεφορμαρίσματος»

Ο ύψους 1,86μ. στράικερ τόνισε ότι «περιμέναμε το ματς κόντρα στη Λάρισα να είναι δύσκολο. Αν δείτε την προϊστορία των αγώνων του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, πάντα τα παιχνίδια ήταν δύσκολα», ενώ αναφέρθηκε και στη περίοδο και ο ίδιος και η ομάδα δεν έπαιζαν βάσει των πραγματικών δυνατοτήτων τους. «Ήταν μία δύσκολη περίοδος για εμάς, είναι αλήθεια. Όταν δεν είσαι σε καλή φόρμα είναι δύσκολο να πάρεις τα αποτελέσματα που θέλεις μέσα στο γήπεδο». Ακόμη, έκανε τον απολογισμό του 2021, με αυτά που κρατά και αυτά που θέλει να ξεχάσει: ««Θέλω να ξεχάσω τις ήττες και κρατώ το καλό σερί που έχει στο τέλος η ομάδα. Η καλύτερη μου στιγμή είναι τώρα μετά από πέντε σερί νίκες».

«Θέλουμε το καλύτερο σε κάθε διοργάνωση ως το τέλος της σεζόν»

O Ακπομ μίλησε και για τους στόχους του 2022 και εικδότερα του δεύτερου μισού της σεζόν. «Ξέρουμε τη θέση στην οποία βρισκόμαστε τώρα. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά στην Ευρώπη, όπως και στο Κύπελλο, ενώ θέλουμε να συνεχίσουμε τι νίκες στο πρωτάθλημα. Έχουμε 5 νίκες σερί και συνεχώς ανεβαίνουμε. Θέλουμε να σκεφτόμαστε θετικά»

Σημείωσε, προσθέτοντας σχετικά με το τι πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ: «Θεωρώ πως πρέπει να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας συνέπεια και να κερδίζουμε τις πιο αδύναμες ομάδες από εμάς». 

Κλείνοντας, έστειλε και τις ευχές του: «Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.