Άκπομ: «Αν πάμε στον τελικό θα είναι απίστευτο για όλους μας»

Γιώργος Καστάνης18 Μαρτίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Ο Τσούμπα Άκμπο μπορεί να μην βρήκε δίχτυα στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Γάνδη, ωστόσο έδωσε πολλές μάχες και είναι αυτός που κερδίζει το φάουλ από το οποίο προέρχεται το γκολ του μεγάλου... διπλού με εκτελεστή τον Ντόουγκλας Αουγκούστο. 

Ο Άγγλος στράικερ μετά το πέρας της αναμέτρησης παρέθεσε τις σκέψεις του σχετικά με την αναμέτρηση αλλά και τα όνειρα του ίδιου και των συμπαικτών για τα οποία σημειώνει, «Όσο παραμένουμε στην διοργάνωση φυσικά και όλα είναι πιθανά».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metrosport.gr:

Για το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ αυτή η πρόκριση στους προημιτελικους του Κονφερενς Λιγκ : "Είναι ενα σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και για την νίκη αλλα και για την πρόκριση. Τώρα πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας για συνεχίσουμε ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη και να δούμε τι έχουμε μπροστά μας".

Για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ στο Κονφερενς Λιγκ και το αν ο ίδιος βλέπει μέχρι και τον τελικό : "Όσο παραμένουμε στην διοργάνωση φυσικά και όλα είναι πιθανά. Εμείς θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Εννοείται ότι αν πάμε στον τελικό θα είναι κάτι απίστευτο για όλους μας. Προς το παρόν αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι δώσουμε ώθηση ο καθένας μας προς το σύνολο σε κάθε παιχνίδι".

Για το τι έγινε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα : " Όλοι χορέψαμε, τραγουδησαμε και γενικά άπαντες είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη και την πρόκριση. Θα πρέπει όμως να σκεφτόμαστε ότι έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή μπροστά μας με την ΑΕΚ. Το χαρήκαμε για λίγο και αμέσως από σήμερα κιόλας κάνουμε focus στο ντέρμπι της Κυριακής".

Για το αν πίστευε όταν έγινε η κλήρωση ότι ο ΠΑΟΚ θα περνούσε στην επόμενη φάση κάνοντας δύο νίκες κόντρα στην Γάνδη : " Για να πάρουμε αυτή την πρόκριση, έπρεπε να κερδίσουμε. Είτε με 1-0, είτε στην παράταση. Το ότι κάναμε δύο νίκες είναι κάτι πολύ ωραίο γιατί δίνει αυτοπεποίθηση σε όλους μας για την συνέχεια. Είναι κάτι πολύ σημαντικό να αυξάνεται η αυτοπεποίθηση μας".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.