Ακόμη βάζει τρίποντα ο Κάρι

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2021

Ο Στεφ Κάρι έχει αφήσει για τα καλά πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που επί της ουσίας δεν του επέτρεψε να παίξει πέρυσι. Το επιβεβαίωσε και σήμερα μία μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση σε ένα από τα ματς του ΝΒΑ απέναντι στους Μάτζικ.

Ο ολ σταρ γκαρντ με απανωτά τρίποντα χάρισε στους Ουόριορς τη νίκη με 111-105 και τελειώνοντας το παιχνίδι με 40 πόντους, 10/19 τρίποντα, οχτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Ο Κάρι έφτασε τα 17 παιχνίδια με 10+ τρίποντα, περισσότερα από αυτά που έχουν συνολικά οι πέντε παίκτες που τον ακολουθούν στη λίστα, Κλέι Τόμπσον, Τζέιμς Χάρντεν, Ντέμιαν Λίλαρντ, Τζέ Αρ Σμιθ και Ζακ ΛαΒίν που έχουν αθροιστικά 16 τέτοια παιχνίδια...

Για τους Μάτζικ κορυφαίος για ένα ακόμη ματς ήταν ο Μαυροβούνιος Νίκολα Βούτσεβιτς με 25 πόντους, 13 ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Στο Πόρτλαντ, εννιά γρήγοροι πόντοι του Καρμέλο Άντονι στην τέταρτη περίοδο και συνολικά 30 του Ντέμιαν Λίλαρντ οδήγησαν τους Μπλέιζερς στην επικράτηση επί των Σίξερς με 118-114.

Για τους Σίξερς ο Τζόελ Εμπίντ έγινε ο 4ος παίκτης στην ιστορία τους με 25+ πόντους σε 10 συνεχόμενα παιχνίδια, αφού αυτό το έκαναν ακόμη ο Άλεν Άιβερσον, ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν και ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

Ο Ντομάντας Σαμπόνις υπέγραψε το διπλό των Πέισερς στο Ντιτρόιτ με 111-95. Ο Λιθουανός είχε 26 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Επιστροφή στις νίκες για τους Σέλτικς που επιβλήθηκαν των Ράπτορς με 120-106, με 24 του Σέμι Οτζελέγιε.

Τέλος στο Χιούστον οι Χιτ με παράσταση του Τζίμι Μπάτλερ που έφτασε σε triple-double με 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ, νίκησαν τους Ρόκετς με 101-94.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.