«Ακόμη κι αν αληθεύουν οι καταγγελίες, δεν προκύπτει πολυιδιοκτησία»

Γιώργος Καραγιάννης11 Δεκεμβρίου 2019

Απολύτως σαφής πως δεν προκύπτει κανένα νομικό ζήτημα σχετικά με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη με βάση τις καταγγελίες του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο νομικός Τάκης Μπαλτάκος μιλώντας στο Metropolis 95.5.

«Με βάση αυτά που διάβασα, ακόμη κι αν όλα αυτά που λέει ο Ολυμπιακός είναι αληθή, δεν οδηγούν στο αποτέλεσμα που θέλει. Αυτό που καταγγέλλεται είναι ότι υπάρχει μια εταιρεία, στην οποία ανήκε έκταση με ξενοδοχείο και προπονητικό γήπεδο της Ξάνθης, ιδιοκτησίας Συγγελίδη και Πανόπουλου, η οποία πωλήθηκε σε κάποιον τρίτο, ο οποίος είναι ξάδερφος του κ. Σαββίδη. 

Ο νόμος λέει ότι δεν μπορείς να είσαι μέτοχος σε δύο ΠΑΕ. Δε λέει για κάποια εταιρεία με την οποία η ΠΑΕ Ξάνθη μπορεί να έχει σήμερα μια σχέση μίσθωσης και αύριο να πάει αλλού. Ακόμη κι αν κάποιος αγόρασε τις μετοχές της εταιρείας του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης, δε σημαίνει ότι προκύπτει πολυιδιοκτησία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ του ενός και του αλλού. 

Θα γίνει προσπάθεια, βεβαίως, από πλευράς καταγγέλλοντος όμως προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα φέρει το αποτέλεσμα που ζητά ο Ολυμπιακός. Μπορεί να έπαιξε πολύ επικοινωνιακά και να υπάρχει κάποιο επικοινωνιακό όφελος για τον Ολυμπιακό, άλλο αυτό όμως και άλλο να φτάσουμε σε ένα νομικό αποτέλεσμα και μάλιστα τόσο βαρύ όσο ο υποβιβασμός», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95.5 ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ακούστε όσα είπε ο Τάκης Μπαλτάκος στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.