Ακόμη καλύτερος ΠΑΟΚ στο φίνις

Metrosport Team30 Μαρτίου 2022

των Πετρωτού - Ζαϊρη

Προφανώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του ήθελαν να έχουν μαζί τους στην διακοπή όλη την ομάδα. 

Πασχαλάκης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Μιτρίτσα, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς και Ταλιχμανίδης έλειπαν λόγω εθνικών υποχρεώσεων και αυτό δεν μπορούσε να αλλάξει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν... έγινε δουλίτσα, όπως λέει απλά και λαϊκά ο κόσμος. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός και το τιμ του δούλεψαν και δουλεύουν στοχευμένα με την υπόλοιπη ομάδα που αυτή την φορά είχε αρκετά βασικά γρανάζια της παρόντα.

Οι τομείς στους οποίους επικεντρώθηκε η δουλειά ήταν τέσσερις:

-Δουλειά και με τους τέσσερις στόπερ: Στο αμυντικό κομμάτι γίνεται ιδανική ολοκληρωμένη δουλειά. Από την μία Ινγκασον και Μιχάι που πιθανόν θα είναι το βασικό αμυντικό δίδυμο στην Γαλλία, μιας και ο Κρέσπο κάνει αγώνα δρόμου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, δουλεύουν πολύ στην χημεία, την ίδια ώρα που και ο Βαρέλα ανεβάζει στροφές, μετά το σύντομο «διάλειμμα» με την β ομάδα.

-Σβαμπ και Ντόουγκλας αποφορτίζονται και βλέπουν δύο παίκτες που θα ενισχύσουν την προσπάθειά τους στην μεσαία γραμμή, τον Ελ Καντουρί και τον Σοάρες (ο Πορτογάλος παράλληλα παίρνει χρόνο και για τον εγκλιματισμό του) να ανεβάζουν στροφές.

-Στην επίθεση, ο 53χρτονος κόουτς και οι συνεργάτες του, έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν στοχευμένα στα τελειώματα και στις επιθετικές συνεργασίες με τους τρεις φορ της ομάδας. Τις δύο βασικές επιλογές, Ακπομ και Τσόλακ και τον Ολιβέιρα που πλέον μετρά αντίστροφα για να πάρει αγωνιστικό χρόνο στα πλέι οφ. Βασικός για τον Λουτσέσκου, τόσο ο Αγγλος (10 γκολ σε 39 ματς), όσο και ο Κροάτης (1/13) να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους σε γκολ, κάτι αναγκαίο στο φινάλε της σεζόν.

Τέλος, ο μετρ των στημένων φάσεων, Κριστιάνο Μπάτσι, βρίσκει τον χρόνο να δουλέψει πάνω σε παλιές και νέες κομπίνες σε εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ που μπορεί να αποτελέσουν κλειδί για σημαντικές νίκες και από εδώ και στο εξής.

Στο μεταξύ, από σήμερα οι διεθνείς επιστρέφουν, το βάρος πέφτει στο αν ο Μιτρίτσα βγει από σήμερα αρνητικός για να κάνει το ταξίδι από το Βουκουρέστι, όμως υπάρχει αγωνία και για να μην περάσσουν παρόμοια περιπέτεια και οι υπόλοιποι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.