«Ακόμη και από τον ΠΑΟΚ λείπουν πλέον τα μεγάλα ονόματα, είναι ποιοτικά ανώτερος από τον Παναθηναϊκό»

Metrosport Team20 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης, και μίλησε για την εποχή που έπαιζε εκείνος ποδόσφαιρο, εξέφρασε την άποψή του για τον τελικό Κυπέλλου το Σάββατο στο ΟΑΚΑ αλλά και τους Ελληνες, Λύρατζη και Τσιγγάρα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Στην ομάδα τη δικιά μας έπρεπε να κάνει ο καθένας την δουλειά του, εγώ έκανα την δουλειά μου και ήταν να μαρκάρω συνέχεια τον Ρότσα. Εγώ έπαιξα σε πολλούς τελικούς και δεν κατάφερα να πάρω κάποιο Κύπελλο.

Τώρα στις ομάδες έχουν φύγει οι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, πλέον η ποιότητα έχει πέσει και έχουν εξαφανιστεί οι Ελληνες παίκτες. Ακόμη και από τον ΠΑΟΚ λείπουν πλέον τα μεγάλα ονόματα, όπως είχαμε στην εποχή μου».

Για τους Ελληνες του ΠΑΟΚ: «Οι Λύρατζης και Τσιγγάρας είναι καλοί ποδοσφαιριστές, το θέμα είναι πως οι ξένοι που είναι πολλοί στην ομάδα πρέπει να αγκαλιάσουν τους νεαρούς αυτούς Ελληνες παίκτες. Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι ποιοτικά ανώτερος από τον Παναθηναϊκό, αλλά στο ποδόσφαιρο γίνονται όλα. Πάντως πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα το πάρει το Κύπελλο».

Για το κλειδί του τελικού: «Αν είναι σε καλή μέρα ένας εκ των Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Κούρτιτς, μπορούν να κάνουν την διαφορά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.