Ακόμη ένα βήμα προς την παραμονή ο Πανσερραϊκός, 2-0 τον Αστέρα

Metrosport Team30 Μαρτίου 2024

Τα γκολ των Ουάρντα και Αυλωνίτη καθάρισαν το τρίποντο (2-0) για τον Πανσερραϊκό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και έτσι έκανε στο μίνι πρωτάθλημα για την παραμονή στη Super League.

Στο 55΄, τα «λιοντάρια» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Γιαμπλόνσκι και η φάση εξετάστηκε στο VAR με τον ρέφερι Τσέτσιλα να δίνει την παράβαση και στο 59' ο Ουάρντα νίκησε τον Τσιφτσή από τα 11 βήματα κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα του Γκαρσία κατάφερε να κλειδώσει το πολύτιμο τρίποντο στο 74' καθώς ο Ουάρντα εκτέλεσε κόρνερ με τον Αυλωνίτη να εκμεταλλεύεται την κόντρα της μπάλας στον Ρεγκίς νικώντας με σουτ του Τσιφτσή για να διαμορφωθεί το τελικό 2-0.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στην 3η θέση των play-out με 30 βαθμούς ενώ ο Αστέρας βρίσκεται στην 1η έχοντας 31 πόντους, ισόβαθμος με τον Ατρόμητο.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Xόβαν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής (Αυυλωνίτης 46'), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος, Μορέιρα (Ουεντραόγκο 62'), Χατζηστραβός (Σοφιανός 67'), Ουάρντα, Γούλερι (Τομάς 60'), Μπετανκόρ (Άλεξιτς 75').

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος (Ατιένθα 60'), Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε (Γκος 79'), Σουρλής (Γιαμπλόνσκι 46'), Παλάσιος (Ρεγκίς 60'), Μπαρτόλο (Μάντζης 79'), Καλτσάς, Μιριτέλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.