«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι κοντά μας ο Παύλος»

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, Ντάνι Φερνάντες και μίλησε για τον θάνατο του αδερφού του Κρίστι Βανγκέλι, Παύλο.

«Δύσκολη μέρα η σημερινή. Ένας μεγάλος φίλος έφυγε. Δεν γνώριζα τι αρρώστια είχε ο Παύλος. Ήταν ένας δυνατός χαρακτήρας. Κάναμε μαζί προπόνηση στον ΠΑΟΚ, κάθε μέρα ήμασταν μαζί. 

Μου έκανε μαθήματα για να μάθω τα ελληνικά. Η είδηση του θανάτου του με πόνεσε πολύ. Πριν 2-3 εβδομάδες είχαμε μιλήσει και δεν μου είχε αναφέρει τίποτα για την περιπέτεια που περνούσε όλο αυτό το διάστημα. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι αλήθεια. Με το που διάβασα την είδηση, πήρα αμέσως τηλέφωνο τον Κρίστι. 

Έφυγε πολύ μικρός σε ηλικία. Ποιος το περίμενε ότι θα φύγει τόσο γρήγορα από τη ζωή. Ήταν καλός άνθρωπος, σε βοηθούσε σε πολλά. Είχαμε παίξει μαζί στο Κύπελλο, όπου ήταν ο Κλάους, ο Βόκολος και ο Κούτσης μαζί μας. Είχε πάει καλά στον αγώνα ο Παύλος. Περνούσαμε καλά μαζί. Αγαπούσε πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά και τη ζωή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.