Ακμπομ: Όλα τα γκολ που οδηγούν την «Μπόρο» στην Premier League

Metrosport Team06 Μαρτίου 2023

O Τσούμπα Άκπομ κάνει «πράγματα και θαύματα» την φετινή σεζόν στην Premiership και ηγείται της προσπάθειας της Μίντλεσμπρο, για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, καθώς έχει σκοράρει 21 γκολ σε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. 

O Άγγλος πέτυχε δύο γκολ στην αναμέτρηση εναντίον της Ρέντινγκ και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της «Μπόρο» που φτάνει τα 20 γκολ σε μία σεζόν πρωταθλήματος, μετά το 1990 και τον Μπέρνι Σλέιβεν που είχε σταματήσει στα 21. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τσούμπα πέτυχε και δεύτερο γκολ ισοφαρίζοντας τον Σλέιβν και έχει μπροστά του άλλα 11 παιχνίδια (χωρίς τα πλέι οφ) για να τον ξεπεράσει.

Φέτος, η Μίντλεσμπρο βρίσκεται στην 3η θέση με 60 βαθμούς και για την ώρα κρατά στα χέρια της ένα εισιτήριο για τους αγώνες των Play-Of ανόδου. Mε τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίει ο 27χρονος striker, καθώς έχει σκοράρει 21 φορές και έχει δώσει και μια ασιστ, η Μιντλεσμπρο βρίσκεται στο μείον 4 από την δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στην Premier League. 

Απολαύστε τα 20 από τα 22 γκολ του Τσούμπα  Άκπομ την φετινή σεζόν, σε ένα βίντεο που έφτιαξε φίλαθλος της ομάδας του πριν από μερικές εβδομάδες, εξ’ ου και τα 2 τέρματα που απουσιάζουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.