«Ακέφαλη» στο clasico η Μαρσέιγ

Θανάσης Κυλώνης06 Φεβρουαρίου 2021

Δύο είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σ/Κ, το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία και το γαλλικό clasico, Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν, αμφότερα αύριο Κυριακή.

Ξεκινώντας από τη Γαλλία, όπου η πρωτοπόρος Λιλ παίζει στη Ναντ που ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη με τον Ντομενέκ στον πάγκο της, το διπλό μαζί με under 3,5 δείχνει επιλογή, απ’ την στιγμή που τα «καναρίνια» έχουν τεράστιο πρόβλημα στο γκολ και οι «λιλουά» δεν φημίζονται για τις ευρείες νίκες τους, έχοντας μάλιστα τραυματίες τους Τούρκους επιθετικούς Γιλμάζ (παραμένει εκτός), Γιαζίτσι (αμφίβολος). Στο Μαρσέιγ - Παρί, λόγω και της ταραχώδους κατάστασης στη Μασσαλία, το διπλό δίνεται σε πολύ χαμηλές τιμές και δεν αξίζει. Η Μαρσέιγ ψάχνει νέο προπονητή μετά την αποχώρηση του Βίλας-Μπόας, η Παρί θα έχει ξεκούραστο τον Νεϊμάρ που δεν έπαιξε λόγω τιμωρίας στο 3-0 επί της Νιμ μεσοβδόμαδα, πρόσφατα τέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό Σούπερ Καπ όπου κέρδισε 2-1 η ομάδα του Ποτσετίνο, κρατάω το διπλό μαζί με g/g στο 2.70. Καυτό φαβορί και η φορμαρισμένη Μονακό του Κόβατς, παίζει στην ουραγό Νιμ, η οποία απέλυσε χθες τον προπονητή της Αρπινόν. Οι Μονεγάσκοι έρχονται από 6 σερί νίκες όλες με over, πολύ πιθανό να τις κάνουν 7 στη σειρά. Βλέπω να επιστρέφει στις νίκες μετά από πολύ καιρό και η Μονπελιέ, η οποία θα έχει πίσω στην επίθεση της τον αρχηγό Ντελόρ, αλλά το 1.75 στον άσο δεν έχει αξία. Η ντεφορμέ Ντιζόν πάντως βολεύει ως αντίπαλος. Πιθανό over στο 2.00+ το Μπρεστ - Μπορντό, η ομάδα της Βρετάνης συνηθίζει φέτος τα μεγάλα σκορ, ενώ και οι Γιρονδίνοι έρχονται από 5 σερί over.

Στη Β’ Γαλλίας, πιθανό Χ το σημερινό ντέρμπι κορυφής Τρουά – Τουλούζ. Αμφότερες έρχονται από εκτός έδρας ήττες μεσοβδόμαδα και πρώτο τους μέλημα θα είναι η αποφυγή μιας νέας ήττας.

Στην Αγγλία, επιλογή το διπλό της σούπερ φορμαρισμένης Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντερμπάκι με την παραπαίουσα Φούλαμ. Τα «σφυριά» του Μόγες με το 1-3 στην Αστον Βίλα έφτασαν τις 7 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια τους βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για έξοδο στην Ευρώπη, ο Λίνγκαρντ στο ντεμπούτο του πέτυχε 2 γκολ προσφέροντας άλλη μία λύση στο σκοράρισμα, δεν θα μπορούσε να δίνει πολύ παραπάνω από 2.10.

Στη Γερμανία, η κόντρα της Νόρτμουντ έχει λογική και αξίζει βάσει απόδοσης. Επαιξε παράταση μεσοβδόμαδα για να αποκλείσει την Πάντερμπορν, η Φράιμπουργκ είναι σαφώς πιο φρέσκια και πολύ δυνατή φέτος, ειδικά στο γήπεδό της. Στο 5.00+ ο άσος, χωράει και κάλυψη.

Με την ίδια περίπου λογική στην Ιταλία, σηκώνει κόντρα και η Νάπολι. Ο Γκατούζο έχει ανοίξει πόλεμο με τον πρόεδρο, ακολουθεί άμεσα η ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο (ήταν κακή στο 0-0 της Τετάρτης), Μέρτενς και Ινσίνιε είναι τραυματίες, την στιγμή που η Τζένοα είναι… άλλη ομάδα με το νέο της προπονητή, κοντράροντας στα ίσα ακόμα και τις Λάτσιο, Γιουβέντους, Αταλάντα. Στο 5.00+ και εδώ ο άσος.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΤΡΟΥΑ – ΤΟΥΛΟΥΖ Χ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1Χ

ΦΟΥΛΑΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2

ΤΖΕΝΟΑ – ΝΑΠΟΛΙ 1Χ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΜΠΡΕΣΤ – ΜΠΟΡΝΤΟ Over

ΝΑΝΤ – ΛΙΛ 2 & Under 3,5

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 & G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.