Αϊβαλιώτης: «Καλά κάνει ο Μπότο και δειγματίζει τον Κοτάρσκι»

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στέφανος Αϊβαλιώτης, ο οποίος τοποθετήθηκε αναφορικά με την παρουσία του Ντομινίκ Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ αλλά και τους νεαρούς Μπαλωμένο και Ταλιχμανίδη που ακολουθούν, όπως και για την προοπτική του να αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους».

Αρχικά για τον Κοτάρσκι ανέφερε:«Η Κροατία είχε κάνει ένα καλό παιχνίδι με τις νεαρές ηλικίες της Εθνικής Κροατίας και από εκεί εξαργύρωσε τη μεταγραφή του στον Άγιαξ, τότε έδειχνε πολύ καλά στοιχεία και τα διαχειρίστηκαν οι ολλανδοί και έφτασε σε αυτό το σημείο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για την κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας: «Δεν μου προξενεί εντύπωση καθώς αποτελεί έναν τερματοφύλακα ο οποίος ήταν στην Εθνική Νέων της χώρας του και έχει πολύ μεγάλη ικανότητα στη διαχείριση της μπάλας με τα πόδια, όπως και η τεχνική του ενώ έχει ένα θεματάκι στις εξόδους του, αλλά είναι πολύ λογικό γιατί μιλάμε για ένα παιδί το οποίο έχει 12 παιχνίδια φέτος και 24 την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, γιατί όλα τα προηγούμενα ήταν σε επίπεδο νέων».

Για τη σύγκριση με τον Πασχαλάκη: «Άλλος τερματοφύλακας ο ένας και άλλος τερματοφύλακας ο άλλος, μην αδικούμε και την προσφορά του Αλέξανδρου στον ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι ο Πασχαλάκης είναι πιο εκρηκτικός κάτω από την εστία και ο Κοτάρσκι πιο καλός με τη μπάλα στα πόδια και έχει πιο καλές επιλογές από τον Αλέξανδρο».

Για τον Μπότο που ''δειγματίζει'' τον Κοτάρσκι: «Πολύ καλά κάνει και δειγματίζει τον Κοτάρσκι ο Μπότο γιατί πρόκειται για έναν τερματοφύλακα 22 ετών με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και είναι λογικό να θέλει να τον δειγματίσει και μην ξεχνάμε πως σε μερικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι βασικοί νεαροί τερματοφύλακες σε ομάδες που πρωταγωνιστούν».

Ενώ για τον Μπαλωμένο και τον Ταλιχμανίδη, υπογράμμισε: «Έχω πολύ καλή άποψη για τα αυτά τα παιδιά, τα έχω δουλέψει και μακάρι ο ΠΑΟΚ να δείξει την ίδια υπομονή με τον Κοτάρσκι και τα παιδιά αυτά έχουν εχέγγυα και τα προσόντα για να στηρίξουν και να τους στηρίξει ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.