Αήττητος στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2022

Είναι ασφαλώς συνολική η δουλειά σε μία ομάδα για τα αποτελέσματα που έρχονται. Όμως για έναν παίκτη που βρίσκεται στην ομάδα από το 2017, η επίδοση που τον συνοδεύει, είναι απίστευτη.

 Ο Πασχαλάκης από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ και κυρίως, καθιερώθηκε στην ενδεκάδα της ομάδας, δεν έχει χάσει ποτέ στο ΟΑΚΑ. Σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Έλληνας γκολκίπερ ούτε λίγο, ούτε πολύ έχει αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ 11 φορές ως παίκτης του ΠΑΟΚ και δεν έχει χάσει ποτέ!

Έχει παίξει κόντρα στην ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο από το 2018 μέχρι σήμερα και δεν έχει χάσει. Ειδικά σε ότι αφορά το Κύπελλο Ελλάδος, σίγουρα είναι η αγαπημένη του διοργάνωση, αφού σε έξι αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ υπερασπιζόμενος την εστία του ΠΑΟΚ, πανηγύρισε ισάριθμες επιτυχίες!

Η αρχή έγινε στον τελικό του 2018 (2-0 την ΑΕΚ), σκυτάλη πήρε ο τελικός του 2019 (1-0 την ΑΕΚ) αλλά σημαντική ήταν η συνεισφορά του και στον περσινό τελικό (2-1 τον Ολυμπιακό). Σε αυτά τρία αλήστου μνήμης παιχνίδια για τον Δικέφαλο, προσθέστε τον προημιτελικό του 2020 (1-0 τον Παναθηναϊκό), τον περσινό ημιτελικό (1-0 την ΑΕΚ), αλλά και τον φετινό προημιτελικό (2-1 την ΑΕΚ).

11 ματς αήττητος στο ΟΑΚΑ ο Πασχαλάκης ως παίκτης του ΠΑΟΚ, με 6/6 νίκες σε ότι αφορά το Κύπελλο. Εχει δεχθεί δύο γκολ, έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του μόλις δυο φορές (μια από τον Εμβιλά στον περσινό τελικό και μια από τον Σιμόες στον χθεσινό προημιτελικό) !

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.