Αήθη χτυπήματα με αλλοίωση ανθρωπιστικής βοήθειας

Κώστας Πετρωτός13 Απριλίου 2022

Δυστυχώς συμβαίνει κι αυτό… Η κίνηση του Συνδέσμου Ελλήνων της Ρωσίας, στον οποίο έχει ηγετικό ρόλο ο Ιβάν Σαββίδης, να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια (τρόφιμα, 20 οχήματα, μία υδροφόρα χωρητικότητας 30 τόνων πόσιμου νερού και 14 γεννήτριες) στην αποκλεισμένη Μαριούπολη, μετατράπηκε από ορισμένα μέσα ενημέρωσης σε στήριξη ρωσόφωνων αυτονομιστών. Αν ο καθένας τσεκάρει ποια είναι τα μέσα που… έδωσαν την πληροφορία περί ενίσχυσης αυτονομιστών, μάλλον αντιλαμβάνεται και γιατί συνέβη αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εικόνες από την παραλαβή της σημαντικής βοήθειας μετέδωσε η εκπομπή του OPEN TV “Ώρα Ελλάδος” αυτό αποτελεί μία ακόμη απόδειξη πόσο σημαντική είναι η υπαρξη του συγκεκριμένου καναλιού στις συχνότητες της χώρας μας.

 Ακόμα και οργανώσεις όπως ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός δεν έχουν καταφέρει να παράσχουν την πολυπόθητη αρωγή λόγω των συρράξεων που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 Στη συλλογή βοήθειας συνέβαλαν οργανώσεις Ελλήνων της Ρωσίας από πολλές περιοχές της χώρας, όπως η Μόσχα, η Κριμαία, η περιφέρεια του Ροστόφ, οι περιφέρειες της Σταυρούπολης και του Κράσνονταρ, οι περιφέρειες του Τομσκ και του Σβερντλόφσκ, αλλά και από τη Δημοκρατία του Ταταρστάν και τη Βόρεια Οσετία (Αλανία).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.