Αισιοδοξία... επί πέντε όψει τελικού

Κώστας Πετρωτός07 Μαΐου 2022

Το ένα μεγάλο ζήτημα αυτή την περίοδο είναι οι διαδοχικοί αγώνες. Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του θέλουν να διασφαλίσουν την δεύτερη θέση και από την άλλη να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα τραυματισμών ενόψει τελικού Κυπέλλου.

Το άλλο και εξίσου σημαντικό είναι να αδειάσει όσο είναι αυτό εφικτό η λίστα των τραυματιών και να αυξηθούν οι διαθέσιμες λύσεις για το μεγάλο παιχνίδι της 21ης Μαΐου.

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχουν δεδομένα που δημιουργούν αισιοδοξία ότι ο Λουτσέσκου μπορεί να έχει τους 5 από τους 6 τραυματίες των τελευταίων εβδομάδων παρόντες και ουσιαστικά η μοναδική σοβαρή απουσία μαζί με τον Μιχαηλίδη να είναι ο Ζαμπά που έχει πρόβλημα στον ώμο και χθες αναχώρησε για την Βραζιλία λόγω «σοβαρού προσωπικού ζητήματος» όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ.

Ας δούμε αναλυτικά τα δεδομένα για κάθε περίπτωση:

Ομάρ Ελ Καντουρί: Μετά το άδοξο φινάλε της παρουσίας του στα ματς με την Μαρσέιγ, όταν καια διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον δεξί τετρακέφαλο, ο Μαροκινός άρχισε ένα πρόγραμμα εντατικής αποθεραπείας και χθες, ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Ηταν το πιο αισιόδοξο μήνυμα ότι μπορεί να προλάβει να δηλώσει παρών για το παιχνίδι που θα κρίνει τίτλο.

Αντρέ Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του γονάτου και στη γάμπα στο ματς με την Μαρσέιγ, η μαγνητική έδειξε ότι δεν είχε κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα, όμως, ο πόνος μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν αφόρητος. Και αυτός ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, έχει χρειαστεί να κάνει και μερικές ενέσεις και υπάρχει η αισιοδοξία ότι έστω κι αν χρειαστεί να πιέσει λίγο παραπάνω τον εαυτό του, όπως έχει κάνει και άλλη φορά, θα προλάβει να είναι στο ΟΑΚΑ.

Χοσέ Κρέσπο: Όπως σημειώσαμε και χθες, ο Ισπανός θέλει πολύ να παίξει στον τελικό και αυτό παρά την διάγνωση που έδειξε ότι έχει υποστεί οίδημα στην πτέρνα και η κλινική εικόνα του είναι απαγορευτική. Με τις κατάλληλες θεραπείες και σφίγγοντας και λίγο τα δόντια του, ο έμπειρος αμυντικός θα είναι μέσα στο πλάνο του ΠΑΟΚ για τον τελικό.

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Αρχισε να τρέχει χθες, έχοντας πρώτα κάνει μία σειρά θεραπειών για να αποφορτίσει τον τετρακέφαλό του που ένιωσε βαρύ σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φέτος, στο Καραϊσκάκη, στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Δείχνει να είναι σε καλό δρόμο για να παρουσιαστεί σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας το βράδυ της 21ης Μαΐου.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Ο Σουριναμέζος απέκτησε κάκωση στον έσω πλάγιο σουβενίρ από ένα χτύπημα του Σισέ λίγο πριν σωριαστεί στο έδαφος. Ο Μπίσε έχει γερή κράση, είναι από τους παίκτες που έχουν ταλαιπωρηθεί ελάχιστα από τραυματισμούς και ακολουθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα θεραπειών που δημιουργεί μία βεβαιότητα ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα σε δύο εβδομάδες από τώρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.