Άιντραχτ - Μπάγερν 1-6: Πάρτι για τους Βαυαρούς στην πρεμιέρα

Κωστής Παναγιώτου05 Αυγούστου 2022

Η πρεμιέρα στη Bundesliga άρχισε με εντυπωσιακό τρόπο και κάπως συνηθισμένο, με τη Μπάγερν Μονάχου να κάνει ότι ήθελε την άμυνα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σβήνοντας μετά τις μηχανές.

Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα με τον Γιόσουα Κίμιχ και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και οι παίκτες της Άιντραχτ να καταλάβουν τι είχε γίνει ήρθε και το δεύτερο γκολ, πέντε λεπτά αργότερα από τον Μπενζαμέν Παβάρ (10΄).

Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της πρώτης μισής ώρας στο παιχνίδι, οι παίκτες του Νάγκελσμαν, βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Γκνάμπρι να πασάρει εξαιρετικά τον Μανέ και εκείνος με κεφαλιά να γράφει το 3-0 (29΄), ανοίγοντας από νωρίς λογαριασμό στη Bundesliga.

Στο 35΄οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν συνδυάστηκαν υποδειγματικά, κρύβοντας τη μπάλα, με τον Μουσιάλα να στέλνει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία των "αετών", καθώς ο Τραπ είχε εξουδετερωθεί.

Λίγα λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 45 του πρώτου μέρους ο Γκνάμπρι έβαλε και εκείνος το όνομά του στον πίνακα τον σκόρερ, πλασάροντας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βαυαροί έριξαν ρυθμούς και στο 64ο λεπτό η Άιντραχτ μείωσε με τον Μουάνι, οποίος πίεσε τον Νόιερ, κλέβοντάς του μπάλα.

Στο 83΄η Μπάγερν ολοκλήρωσε το θρίαμβό της, με τον Σανέ να τροφοδοτεί εξαιρετικά τον Μουσιάλα και τον τελευταίο να νικάει τον Τραπ, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τουρέ, Τούτα (81 Χασέμπε), Εντικά, Κνάουφ, Ρόντε (46' Γιάκιτς), Σο, Κόστιτς (74' Αλιντού), Λίντστρεμ (46' Λεντς), Γκέτσε, Μπορέ (46' Μουανί)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ (82' Μαζραουί), Ουπαμεκανό, Ερναντέζ (82' Ντε Λιχτ), Ντέιβις, Μίλερ (65' Μανέ), Σάμπιτζερ (57' Γκράβενμπερχ), Κίμιχ, Μουσιάλα, Μανέ, Γκνάμπρι (65' Τελ)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.