Αϊντχόφεν: Δήμαρχος απαγόρευσε την μετακίνηση οπαδών- Πανό διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι της

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2022

Φαίνεται πως οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας δεν δέχονται και τόσο εύκολα το όχι, παίρνοντας την απόφαση να διαμαρτυρηθούν- πάντοτε πολιτισμένα- κρεμώντας πανό έξω από το σπίτι της δημάρχου, που τους απαγόρευσε να πάνε στο ματς με τον Άγιαξ.

Πολιτισμένα ναι μεν χωρίς βίαια επεισόδια, αλλά με υπονοούμενα εις βάρος του γιού της, αφού στο πανό που κρέμασαν αργά το βράδυ της Παρασκευής έξω από το σπίτι της δημάρχου του Άμστερνταμ, Φέμκε Χάλσεμα, τον χαρακτήρισαν ως εγκληματία.

Αφορμή για την απόφαση της δημάρχου να απαγορεύσει την μετακίνηση οπαδών στάθηκαν τα αντισημιτικά συνθήματα που ακούστηκαν από την εξέδρα της PSV στο προηγούμενο ντέρμπι με γηπεδούχο τον Άγιαξ. Το πανό κατακρίθηκε από μεγάλη μερίδα της ολλανδικής κοινής γνώμης, καθώς περιείχε αναφορά στον 18χρονο γιο της Χάλσεμα, τον οποίο και χαρακτηρίζει ως εγκληματία λόγω της σύλληψής του το 2019 για παράνομη οπλοκατοχή και διάρρηξη σε θαλάσσιο σκάφος. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Το να κάνεις bullying στους οπαδούς σε κάνει χαρούμενη. Ο γιος σου είναι ο εγκληματίας, όχι εμείς».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.