Αινιγματικός ο Σίλβα, μόνο ελεύθερο τον θέλει ο Άρης

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2022

Αινιγματικός σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον εμφανίστηκε ο Σαντέ Σίλβα στις δηλώσεις που έκανε στο “NottinghamshireLive”. 

Ο Πορτογάλος αρνήθηκε να μπει στην ουσία των μεταγραφικών φημών και σεναρίων, λέγοντας ότι… “δεν ξέρω τι θα γίνει. Απλώς απολαμβάνω το τώρα, τη στιγμή. Θα δούμε. Η Φόρεστ είναι ένα καταπληκτικό κλαμπ”. 

Χωρίς αμφιβολία είναι το πρόσωπο των ημερών στον σύλλογο της Νότιγχαμ, καθώς μετά από τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας μπήκε στο πλάνο του προπονητή και μάλιστα είναι από εκείνους που, με την καλή του απόδοση, ξεχωρίζουν. “Δεν έπαιξα για πολύ καιρό, αλλά η εμπιστοσύνη που μου έδιναν οι συμπαίκτες μου είναι καλή, όπως και η εμπιστοσύνη από τον προπονητή. Μόλις μπήκα έκανα τη δουλειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα”, συμπλήρωσε.

Ο Σάντε Σίλβα παραμένει από τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους του Αρη, ωστόσο από τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν προκύπτει συμφωνία. Αφενός γιατί η Νότιγχαμ δεν έχει αποφασίσει οριστικά τον τρόπο που θα χειριστεί την υπόθεση του Πορτογάλου, αφετέρου γιατί η πρόταση που έχει καταθέσει ο Αρης στην πλευρά του Σίλβα αφορά μόνο στο ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος από τον αγγλικό σύλλογο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.