Αιμάτωμα στον τετρακέφαλο για Τέρνερ

Στέλιος Παρθενάκης16 Μαρτίου 2021

O ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρησης με τον Άρη με τον κόουτς Λυκογιάννη να έχει έναν πονοκέφαλο.

Εκτός προπόνησης, έμεινε ο Έλστον Τέρνερ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο δεξί τετρακέφαλο, πιο συγκεκριμένα αιμάτωμα και ακολούθησε ατομικό, από το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Αντίθετα, κανονικά μπήκε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Ακόμα, ασκήσεις στο γυμναστήριο και σουτ περιλάμβανε το πρωινό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ το απόγευμα, έγινε η πρώτη ανάλυση της εβδομάδας με την χρήση βίντεο, με τις παρατηρήσεις του Άρη Λυκογιάννη για τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, αλλά και ενόψει του επόμενου αγώνα του ΠΑΟΚ. Ακολούθησε η προπόνηση της ομάδας με έμφαση στην τακτική.
*Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μεγάλη δόξα του συλλόγου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ 3, «Τζάμπολ» και αναφέρθηκε τόσο στη φετινή προσπάθεια που γίνεται υπό τον Θανάση Χατζόπουλο, αλλά και σε άλλα ζητήματα. «Αγωνιστικά, είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο η ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι η διοίκηση Πρωτοδικείου είναι 12-13 χρόνια και η ομάδα υπάρχει. Υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν είναι καινούργιος για εμάς, τον ξέρουμε, ήταν δίπλα στην ομάδα. Έχει και τη διοικητική εμπειρία για την ομάδα, είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, έχει μία οικονομική δυνατότητα και έχει ένα καλό πακέτο για να στρώσει ένα καλό δρόμο για το μέλλον της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.