Ύποπτο δείγμα και αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ στους αγώνες μπαράζ της Γ' Εθνικής!

Metrosport Team01 Ιουνίου 2022

Το ειδικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή του, καθώς σήμερα διεξάγεται η 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ που οδηγούν σε άνοδο στην Super League 2 και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μετέδωσε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και το Metropolis 95,5, κλιμάκιο του ΕΟΚΑΝ, δηλαδή του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (πρώην ΕΣΚΑΝ), θα πραγματοποιήσει έκτακτο έλεγχο στα σημερινά ματς, μετά από ύποπτο δείγμα που υπήρξε σε προηγούμενα ματς.

Συγκεκριμένα, μέλη του Οργανισμού αναμένεται να βρεθούν στα τρία γήπεδα που διεξάγονται αγώνες σήμερα στις 17.30, δηλαδή σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Αθήνα για τα ματς του Μακεδονικού με τον Αγροτικό Αστέρα, της Παναχαϊκής με τον Ηρακλή Λάρισας και του ΠΑΟ Ρουφ με την Προοδευτική και θα κάνουν δειγματοληπτικούς ελέγχους σε 2-4 αθλητές. 

Είναι αγνωστο αν υπήρξε καταγγελία και από ποιον, είναι πάντως μια κίνηση που προκαλεί έκπληξη, διότι ως τώρα ο ΕΟΚΑΝ δεν έχει ασχοληθεί με το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Παράλληλα δείχνει και την κρισιμότητα και σημασία των σημερινών αγώνων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.