Τη συγχώνευση των ομάδων του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου πρότεινε ο πρόεδρος της ΑΕ Ευόσμου Γιώργος Σπυριάδης με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει μεγαλύτερες διακρίσεις.
Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν αρνητικός σε μια τέτοια προοπτική παρουσιάζοντας τις θέσεις του.
Αναλυτικά: «Υπάρχουν πράγματα που δεν μπαίνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ένα από αυτά είναι ο Αγροτικός Αστέρας. Μια ομάδα που γεννήθηκε το 1932 από τις στάχτες της προσφυγιάς, δεν είναι «επιχείρηση» για να ενωθεί με άλλους, ούτε αντικείμενο για πειράματα.
Όταν κάποιοι μετρούν 30 χρόνια ζωής, εμείς μετράμε σχεδόν έναν αιώνα περηφάνιας, αγώνων και δεσμών αίματος με τον κόσμο μας. Ο Αστέρας ανήκει στον λαό του και η ιστορία του γράφτηκε στις λάσπες και στα δύσκολα, όχι σε γραφεία προέδρων.
Ας το καταλάβουν καλά επιχειρηματίες και «άρχοντες» του τόπου: Όποιος ονειρεύεται συγχωνεύσεις για να εξυπηρετήσει νούμερα και φιλοδοξίες, θα μας βρει απέναντί του. Όπως λέει η παροιμία, «ο καθένας με τα γούστα του και ο Αγροτικός με τον κόσμο του» – όποιος δεν σέβεται την ιστορία μας, δεν έχει θέση δίπλα μας.
Όπως λέει και ο σοφός λαός: «Το αίμα νερό δεν γίνεται». Οι ρίζες μας είναι πολύ βαθιές για να τις ξεριζώσει οποιαδήποτε «ένωση». Εμείς κρατάμε το παλιό κρασί, γιατί αυτό έχει τη γεύση της προσφυγιάς και της περηφάνιας. Ο παλιός είναι αλλιώς και ο Αγροτικός Αστέρας θα μείνει για πάντα αυτό που γεννήθηκε να είναι: Μόνος εναντίον όλων».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube