Αγροτικός Αστέρας-Χιντασέλι: «Να κλείσουμε με νίκες το 2025

Χρήστος Λιάπης13 Δεκεμβρίου 2025

Προβάδισμα έξι βαθμών έχει αποκτήσει ο Αγροτικός Αστέρας μετά τη νίκη του επί του Ιωνικού στη μάχη της απευθείας ανόδου στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ. Πλέον έχει μπροστά του για τον πρώτο όμιλο της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, το εκτός έδρας παιχνίδι με τον τρίτο της βαθμολογίας Μακεδονικό Γέφυρας.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Αλέξανδρος Χιντασέλι, μίλησε στην επίσημη σελίδα του Αγροτικού Αστέρα για την πρόσφατη επιτυχία αλλά και για τη νέα εκτός έδρας δοκιμασία που ακολουθεί, αυτή τη φορά απέναντι στον Μακεδονικό Γέφυρας (14/12, 15:00), για την 12η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο της βαθμολογίας. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε έτοιμη και καταφέραμε να πάρουμε ένα εξάποντο που μας δίνει σημαντικό μαξιλαράκι ασφαλείας για την απευθείας άνοδο στην Α1. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, καθώς οι αντίπαλοι δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό όταν αντιμετωπίζουν τον Αστέρα. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να κλείσουμε το 2025 με νίκες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.